Чоловік з Ньютаун, штат Огайо, США повністю відмовився від їжі на 45 днів, протягом голодування він вживав одне лише пиво.

Експеримент американець Делл Хол знімав на відео і публікував щоденник пивного голодування на своєму YouTube-каналі.

Делл Хол надихнувся історією про те, що під час Великого посту німецькі ченці середньовіччя з монастиря під Мюнхеном харчувалися тільки пивом. Так, чоловік вирішив виключити зі свого раціону всі продукти харчування, крім цього напою на строк до 45 днів.

Пивний пост американця розпочався 6 березня, а завершився в неділю, 21 квітня, на католицьку Пасху.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

За словами чоловіка, він весь цей час вживав тільки пиво, несолодкий чай, чорну каву без цукру і газовану воду. Також Хол приймав вітаміни і випивав від двох до п'яти пляшок пива в день.

На початку експерименту його вага становила 132,6 кілограма, а після його закінчення схуд на 20 кг. За словами Хола, почуває він себе чудово, навіть рівень холестерину, тиск і цукор у крові впали.

Нагадаємо, виробництво "вагінального" пива запустила варшавська пивоварня The Order Of Yoni. Слово Yoni в перекладі з санскриту означає "вагіна". Про це повідомив Mirror.

Бажаючим спробувати новинку пропонується на вибір два види пива — "Моніка" і "Поліна". Вони отримали свою назву по іменах моделей, які здали вагінальні мазки для їх подальшої лабораторної підготовки, а також використання отриманих молочно-кислих бактерій в процесі варіння пива.

Засновник пивоварної компанії Войтек Манн, як і все її керівництво, запевняють громадськість, що кожна з жінок абсолютно здорова і пройшла повне обстеження перед збором мазків. Також, за їхніми словами, процес підготовки необхідних для виробництва пива бактерій надійно нейтралізує всі потенційно небезпечні фактори.