У японському місті Кобе муніципальний автобус врізався в натовп пішоходів.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відзначається, щшо у результаті події вже загинула одна людина, ще семеро отримали травми різного ступення тяжкості.

Також відомо, що трагедія сталась поблизу станції Сан-но-Мія. За словами 64-річного водія, автобус несподівано прискорився і наїхав на людей. Правоохоронні органи працюють на місці. Причини події з'ясовуються.

місце трагедії

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Варто нагадати, що неподалік від села Шаповалівка Конотопського району сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого загинули чотири людини. Як стало відомо, аварія сталася близько 15:00 в неділю, 21 квітня. На дорозі зіткнулися автомобілі Chevrolet і ВАЗ 2107, від удару машини загорілися. В результаті загинули всі люди, які перебували в автомобілях, за винятком неповнолітнього пасажира ВАЗ, якого у важкому стані забрали до лікарні.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва сталася аварія з трагічним фіналом. Жертвою став пішохід, який потрапив під колеса Mercedes GL 21 квітня. Свідками події стали журналісти видання Еспресо. Автомобіль-вбивця мчав по бульвару Перова від Керченської площі в бік Дарниці. Перехрестя з вулицею Сулеймана Стальського водій позашляховика проїжджав на дозволяючий сигнал світлофора зі швидкістю дозволено.

Як повідомляв "Знай.ua", смертельна ДТП за участю двох автомобілів сталася у Львівській області. Наразі вже відомо, що сам інцидент стався на трасі між селами Добрячин і Завишень у Сокальському районі, що на Львівщині. Відомо, що на місце катастрофи терміново прибули підрозділи ДСНС, через затиснення людей всередині авто.

Також "Знай.ua" писав, що на одній з головних українських трас Київ-Одеса сталася страшна аварія за участю трьох вантажних авто. За оперативною інформацією екстрених служб, водій автомобіля, який спровокував масштабну ДТП, заснув за кермом. За інформацією журналістів, фури зіткнулися в Іванівському районі Одеської області біля повороту на село Шеметова.

Розвернути Україну в бік Росії неможливо - Гладких про вибори і масовий психоз