Будівельники залізничних підходів до Кримському мосту почали працювати в посиленому режимі.

З обох сторін мостового переходу, з Краснодарського краю і з окупованої Керчі, стрімкими темпами йдуть роботи.

Цю інформацію повідомляє "КерчьИнфо".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Рейки укладають на місці будівництва станції "Керч-Південна" та у залізничному тунелі на підході до Кримського мосту.

Варто нагадати епічний провал путінських бойовиків в окупованому Криму, де нещодавно величезний десантний корабель Чорноморського флоту країни-агресора "Цезар Куніков" просто вийшов з ладу прямо під час проведення навчань. Як повідомляється, прикра неприємність трапилася неподалік від мису Херсонес.

За інформацією журналістів, в морі виникла несправність з рульовим пристроєм, через що корабель був відбуксований в пункт базування в анексованому Криму. При цьому для виключення можливих аварійних ситуацій під час заходу та швартування в пункті базування чергові служби вирішили, що кораблю необхідно зайти в гавань з використанням суден допоміжного флоту.

Примітно, що прес-служба Міноборони Росії повідомила, що екіпаж корабля "Цезар Куніков" на полігонах бойової підготовки спільно з підрозділами окремої гвардійської бригади морської піхоти відпрацював організацію завантаження бойової техніки та особового складу на корабель.

Ще ми писали, що у мережі з'явилися свіжі знімки пустельного Кримського моста, які виклав блогер RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці у Twitter. У підписі до публікації він написав: "Навіть не знаю, звідки у мене звичка постійно брехати, що міст за прямим призначенням використовують хіба що БТРчики Шойгу... Фури з товарами, автобуси туристів, авто відпочиваючих...шо? Повно ж?".

кримський міст

Спантеличені користувачі не могли пройти повз і почали коментувати фотографії: "Машини невидимі просто. Секретна технологія", "Який міст? Це картонна копія на Мосфільмі".

Як раніше повідомляв "Знай.uа", свіже фото Кримського моста спантеличило мережу.

Також "Знай.uа" писав про те, що Кримський міст знищує все живе.