У мережі з'явилися свіжі знімки пустельного Кримського моста, які виклав блогер RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці в Twitter. У підписі до публікації він написав: "Навіть не знаю, звідки у мене звичка постійно брехати, що міст за прямим призначенням використовують хіба що БТРчики Шойгу... Фури з товарами, автобуси туристів, авто відпочиваючих...шо? Повно ж?".

Спантеличені користувачі не могли пройти повз і почали коментувати фотографії: "Машини невидимі просто. Секретна технологія", "Який міст? Це картонна копія на Мосфільмі".

Опублікований знімок

Крім того, повідомляється, що окупанти приступили до укладання рейок на залізничній частині Кримського мосту з боку Керчі. В цілому планується укласти 38 кілометрів рейок, при цьому з боку Тамані роботи стартували ще влітку 2018 року. Відкриття руху поїздів по залізничній частині мосту заплановано на грудень 2019 року.

Варто нагадати, що багато кримчан одночасно з окупацією сподівалися отримати світлу і безбідну старість, чекали позитивних змін у своєму житті. Однак на ділі все виявилося не так райдужно, як вони малювали в своїй уяві. Розчаровані люди розповіли кілька історій в мережі відносно того, чим обернулася для них окупація українського півострова.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Крим

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на Кримський міст може чекати катастрофа, оскільки російські окупанти забили палі моста лише на глибину 55 метрів, а необхідно було на тисячу, про що розповів кандидат геолого-мінералогічних наук, незалежний експерт Юрій Медовар.

Як повідомляв портал "Знай.uа": будівництво російськими окупантами Кримського мосту вже призвело до багатьох проблем. В Азовському морі погіршилася якість води, змінилася берегова лінія, а тепер можуть постраждати дельфіни.

Також "Знай.uа" писав, що в країні-агресорі заявили про виділення коштів на будівництво мосту через Севастопольську бухту і Рокаду. За словами міністра економрозвитку РФ Сергія Назарова, у відомстві розглядають можливість продовження федеральної цільової програми соціально-економічного розвитку Криму і Севастополя до 2025 року.