Соліст групи The Rolling Stones Мік Джаггер переніс операцію на серці.

Про це пише Billboard.

Наразі вже відомо, що культовому музиканту зробили заміну штучного серцевого клапану. При цьому за інформацією видання, музикант добре переніс оперативне втручання та почувається добре, однак ще тиждень перебуватиме під наглядом лікарів.

Мік Джагер

Операція Джаггера проводилася в одній з клінік американського міста Нью-Йорк.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Відзначається, що лікарі змогли отримати доступ до серцевого клапану Міка Джагера через його стегнову артерію та тепер повністю контролюють стан здоров"я музиканта від будь-яких ускладнень, що можуть виникнути у результаті втручання.

Варто нагадати, що відомий британський рок-гурт The Rolling Stones в п'ятницю виступив на сцені в Гавані перед величезним натовпом. Кілька років тому на Кубі було важко почути їхню музику, але ось вони повернулися. "Часи змінюються". - Сказав фронтмен гурту Мік Джагер іспанською мовою у відповідь на крики трибун.

Фанати гурту почали збиратися на стадіоні в Гавані за 18 годин до концерту. Серед них - кубинці, які приїхали з різних частин острова, а також іноземці, які прилетіли спеціально на концерт улюбленого гурту.

Нагадаємо, відомий голлівудський актор Кіану Рівз зізнався, що ніколи більше не матиме дітей. У березні журнал Esquire випустить номер з ним на обкладинці, актор погодився дати інтерв'ю. Журналіст запитав Кіану про плани на майбутнє і не забув про особисте життя, запитавши, чи не збирається він стати розсудливим, створити сім'ю і завести дітей?

Як повідомляв "Знай.ua", напередодні прем'єри заключного восьмого сезону серіалу "Гра престолів" актриси Софі Тернер і Мейсі Вільямс знялися у спільній фотосесії для американського журналу Rolling Stone. Ймовірно, основною ідеєю цього була провокація, і дівчата постаралися на славу.

Також "Знай.ua" писав, що помер колишній барабанщик британської рок-групи The Cure Енді Андерсон. Про це повідомляє журнал Rolling Stone. Музикантові було 68 років.

Зеленський виграє дебати на Олімпійському - Одарченко про вибори 2019 і помилки Порошенка