У російському місті Красноярску відбувся чемпіонат зі спортивних ляпаси в рамках фестивалю Siberian Power Show. У конкурсі чоловіки по черзі давали одне одному ляпаси. Перемагав той, хто зміг з одного удару вибити суперника з рівноваги.

Перше місце зміг "вибити" Василь Камоцький на прізвисько "Пельмень". Він переміг усіх суперників завдяки своїм значним зовнішніми даними - Василь важить 168 кілограм. Побивши всіх, він отримав 30 тисяч рублів (12 тисяч 600 гривень) з призового фонду.

Раніше повідомлялося, що в російської Держдумі взялися розраховувати збитки, начебто понесені Україною окупованому Росією Криму.

Голова Держдуми В'ячеслав Володін заявив, що створена спеціальна робоча група у нижній палаті, яка оцінить збитки. Про це він сказав у середу на засіданні Держдуми. Як розповів Володін, робоча група створена на чолі з першим віце-спікером Думи Іваном Мельниковим.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Показати ще

"Що стосується аналізу шкоди та збитків, завданих Криму і Севастополю за 23 роки анексії Криму і Севастополя Україною, ми це питання обговоримо сьогодні на раді Державної Думи, і будемо переходити до прийняття конкретних рішень, в рамках яких ми постараємося із залученням економістів, вчених, академії наук, за участю представників регіонів, вивчаючи ситуацію і в Криму, і в Севастополі, вийти на підсумковий документ", - підкреслив Володін.

Нагадаємо, російського президента Володимира Путіна знову жорстко обсміяли в мережі. На цей раз, причиною для насмішок стала зустріч з дипломатом Михайлом Бабичем, який недавно погрожував Білорусі озброєним захопленням.

Раніше Знай.uа повідомляв, в Києві представники радикальної націоналістичної організації С14 і співробітники Муніципальної варти змусили громадянина Росії вибачитися за крики в центрі столиці.

Також Знай.uа писав, скандальна російська співачка Юлія Чичеріна, яка активно розважає терористів "ЛДНР", презентувала кліп на пісню "Добровольча".