В Україні 14 березня відзначають День добровольця. Саме в цей день у 2014 році перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону.

У четвер, 14 березня президент Петро Порошенко приїхав до "азовців", щоб привітати їх з Днем добровольця. Однак, українські захисники не виявили радості з цього приводу.

Добровольці відмовились вітатись з Порошенком, демонстративно заклавши руки за спину.

Про це написав у Facebook Владислав Соболевський, керівник штабу міжобласного об'єднання "Терен Схід" Національного корпусу (у минулому "Азов").

За словами Соболевського, отримавши такого "ляпаса" від азовців, Порошенко "кричав на журналістів, щоб ті повимикали камери".

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Керівник "Терен Схід" розмістив фото та анонсував відео з цим інцидентом.

"Тут Порох спробував попіаритись на азовцях в день добровольця, і отримав ляпаса. З ним ніхто не привітався, і пан гарант кричав на журналістів, щоб ті повимикали камери.

Зараз порохоботи намагаються розігнати короткий ролик і фото, де нічого незрозуміло. Анонсую появу повного відео, де ви побачите Головнокомандувача у всій його свинарчуківській красі", - написав Соболевський.

А це відео, яке "порохоботи намагаються розігнати". Тут також видно, що добровольці стоять, заклавши руки за спину і не дивляться на президента.

Нагадаємо, активісти вимагають у Порошенка відрубаних рук корупціонерів. Члени партії "Національний корпус" влаштували 13 березня акцію в Чернігові, куди прибув президент Петро Порошенко. Вони вимагають покарати учасників корупційних угод в "Укроборонпрому" і звітувати про хід розслідування кримінальних справ.

Як повідомляв портал Знай.ua, глава "Нацкорпусу" поставив Порошенку жорсткий ультиматум: до суботи, 16 березня, заарештувати всіх відповідальних за корупцію в "Укроборонпромі"

Також Знай.ua писав, Аваков пообіцяв жорстко покарати за "хардкор" на мітингу проти Порошенка.