Цей захід традиційно відбувається в Букінгемському палаці і щоразу Її Величність демонструє нам новий образ. Мабуть, в душі королеви, яка, нагадаємо, через місяць відсвяткує 93-й день народження, вже весна, бо на цю зустріч вона одягла яскраву блакитну, практично "кислотну" сукню.

Доповнювали образ лаковані туфлі на підборах, сумка, перлове намисто, сережки та брошки. Також у Єлизавети II, як завжди, була бездоганна укладка, а на губи вона нанесла більш темну бордову помаду.

На нещодавній службі у Вестмінстерському абатстві ми бачили королеву Єлизавету II в фіолетовому пальті та капелюсі з квітами. А ось прийом, організований принцом Чарльзом вчора в Букінгемському палаці королева не відвідала.

Раніше ми писали, що королева Великої Британії з'явилася на публіці у жахливому вигляді – з бордово-синюшною плямою на руці Єлизавета IIприймала короля і королеву Йорданії, Абдаллу II і Ранію. Жителі Туманного Альбіону, після того, як побачили "фіолетову" руку своєї королеви, всерйоз занепокоїлися її станом.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Боже ... Виглядає так, як ніби Її Величність поранила руку ... Сподіваюся, вона швидко загоїться", - написав один з користувачів Twitter. У мережі з'явились різні припущення з приводу захворювання королеви. Одні користувачі вважають, що у королеви явний прояв атеросклерозу, дехто запідозрив навіть гангрену.

Також ми писали, що на Дніпропетровщині в селі Єлизаветівка з’явилася площа королеви Великобританії Єлизавети ІІ. Відповідне рішення ухвалили депутати місцевої ради "на знак вдячності та поваги щодо принципової позиції королеви з невизнання анексії українських територій", повідомив Радіо Свобода в середу сільський голова Максим Голосний.

За його словами, рішення було ухвалене з ініціативи депутатів сільради. Згодом на площі планують відкриття пам’ятного знаку.

Нагадаємо, 92-річна Єлизавета II нарешті остаточно вирішила, кому дістанеться корона.

Як повідомляв портал Знай.ua, 92-річна королева Єлизавета II експериментує з іміджем.

Також Знай.ua писав, у Великобританії помилково заявили про смерть чоловіка королеви Єлизавети II принца Філіпа.