У середу, 13 березня, суд засудив колишнього політтехнолога Партії регіонів і керівника виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта ще до 3,5 років ув'язнення. Про це повідомляє The New York Times.

Так, суддя Емі Берман Джексон Федерального окружного суду у Вашингтоні засудила Манафорта через здійснення ряду злочинів - відмивання грошей, перешкоджання правосуддю, неповідомлення про лобістську роботу, яка принесла йому прибуток у вигляді десятків мільйонів доларів за десять років.

Пол Манафорт

"Важко переоцінити кількість брехні і обсяг шахрайства, а також кількість грошей", - заявила суддя Джексон про справу Манафорта.

Раніше повідомлялося, що в четвер, 7 березня, суд у США дав Полу Манафорту 3,9 року в'язниці за шахрайство. Відповідно, в цілому, після двох вироків судів Манафорт отримав 7,5 років в'язниці.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Варто уточнити, що Манафорт звинувачується в змові проти Сполучених Штатів, включаючи відмивання грошей, незаконне лобіювання, змову з метою перешкодити правосуддю і спроби чинити тиск на свідків.

Пол Манафорт

Також ми писали про те, що американський есмінець "Дональд Кук" і російський фрегат "Адмірал Ессен" перетнулися у водах Босфору. Есмінець "Дональд Кук" йшов у Дарданелли з Чорного моря, де проводилися спільні навчання України з НАТО.

Нагадаємо, що колишній глава виборчого штабу Дональда Трампа Пол Манафорт передавав соціологічні дані, які пов'язані з виборами президента США, українським олігархам Сергію Льовочкіну та Рінату Ахметову.

Як повідомляв портал Знай.uа, президент США Дональд Трамп розповів, що суд в відношенні екс-глави його штабу Пола Манафорта говорить про відсутність змови між Білим домом і Кремлем. За його словами, розслідування втручання Росії у вибори президента США в 2016 році завдало країні шкоду.

Також портал Знай.uа писав, екс-радник Януковича і керівник виборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт буде відбувати своє тюремне покарання у Федеральній виправній інституті в Камберленді, штату Меріленд, також іменований як "Club Fed".