Відразу після королівського весілля з принцом Гаррі колишня американська актриса Меган Маркл стала найбільш обговорюваною персоною серед британських ЗМІ. Щодня з'являються новини і подробиці з життя герцогині.

Буквально днями стало відомо про те, що проти Меган нібито існує змова, яка може завдати шкоди їй і життю її майбутнього малюка. Про це повідомила королівський біограф Анна Пастернак.

За словами експерта, людей, які готують провокації проти Маркл, ще принцеса Діана називала "людьми у сірому". Сьогодні вони вкрай не задоволені поведінкою герцогині Сассекської. Зазначається, що вона потрапила під приціл через свої минулі романи, пікантні ролі у кіно та великі грошові витрати на одяг.

"Меган — як граната, яку кинули в цю архаїчну систему. Вибухи вже почалися і, я думаю, вони ще продовжаться", - впевнена Анна Пастернак.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

У той же час королівський біограф сподівається, що англійці все ж побачать у Меган Маркл хорошу, гідну жінку, яку оббрехали несправедливо.

До речі, незважаючи на те, що Меган Маркл на сьомому місяці вагітності, вона продовжує вести активний спосіб життя і виконувати королівські обов'язки.

В цей раз Маркл разом із чоловіком принцом Гаррі вирушила в закордонний тур. Всього за три дні герцоги Сассекські змогли підкорити жителів Марокко.

Нагадаємо, що зовсім скоро принц Гаррі і герцогиня Сассекська Меган Маркл стануть батьками. Вони старанно готуються до батьківства і намагаються вже зараз уберегти своє чадо від негараздів. Також майбутні батьки визначили головні принципи та засади, на яких будуть виховувати дитину.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кейт Міддлтон несподівано для всіх заявила, що мріє про четверту дитину. Так, під час візиту в Північну Ірландію герцогиня Кембриджська вийшла на прогулянку по містечку Баллімін.

Також портал Знай.uа писав, що офіційно чутки про ворожнечу 37-річної Меган Маркл і ровесниці Кейт Міддлтон досі не підтверджені. Проте британська фотохудожниця представила своє бачення конфлікту двох герцогинь, який закінчився справжньою бійкою.