Про події у світі та плани президента РФ Володимира Путіна ще у 90-х роках попереджав чеченський військовий, державний та політичний діяч, лідер чеченського визвольного руху у 1990-х роках, перший президент Чеченської Республіки Ічкерія, Джохар Дудаєв.

Як відомо, у минулому Джохар був генерал-майором авіації Радянської армії і добре орієнтувався у таких речах. Його пророчі слова постійно нагадують користувачі мережі:

Джохар Дудаєв, перший президент Чеченської Республіки Ічкерія

"Звісно, плани і апетити у Росії були широкі і раніше. Але причина сталася в Афганістані. Як в анекдоті – "Йде перев'язана мурашка, а комарик питає – що сталося? Я світлячком поласувати хотіла, але на недопалок натрапила". Ось так нарвалися на Афганістан і апетити зменшилися", - говорив він.

Джохар Дудаєв

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Джохар Дудаєв

"А коли погоріли на Афганістані, вирішили змінити політику, схилити на свій бік Європу. Щоб зміцнитися до Індійського океану, Близького Сходу, Босфору, Червоного моря… А потім "шльопнути" і Європу…Афганістан та інші труднощі. А потім ще Ічкерія. В Криму буде бійня. Україна зійдеться з Росією", - коментував Дудаєв.

Джохар Дудаєв

Всі ми знаємо, що сталося потім – анексія Криму Росією, напад на наших моряків та кораблі у Керченській протоці, незаконні суди над українцями, безглуздий вирок Олегу Сенцову, також кримчанину: слова Дудаєва справді зараз виглядають пророчими.

Дивіться: Дудаєв про наміри російської влади (1995 рік)

Нагадаємо, поліція накрила штаб Порошенка у Сумах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський схилив голову перед героями Небесної Сотні.

Також "Знай.ua" писав, що Саакашвілі гучно повернувся і підтримав Зеленського.