Німецький кутюр'є, стиліст і фотограф Карл Лагерфельд помер у віці 85 років, повідомляє Le Figaro у вівторок, 19 лютого.

За даними видання, він відчував себе погано в протягом декількох тижнів.

Інших обставин смерті наразі не наводять. Пояснити, що стало причиною смерті німецького та французького модельєра і фотографа поки що не можуть. Найбільш відомий як головний дизайнер і креативний директор фешн-дому Chanel. Також він співпрацював чи співпрацює з такими брендами як Fendi (з 1965 р.), Chloé (1963-78, 1992-97), Jean Patou (1958–1963), H&M (2004), Hogan (2011) та Macy's(2011).
Жив в Парижі.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Варто зазначити, що Карл Лагерфельд народився в Гамбурзі 10 вересня 1933 року в заможній, благополучній сім'ї банківського службовця Отто Лагерфельдта. Має старшу сестру, яка з 1957 року мешкає у США. Інша сестра, з більш ранніх стосунків батька, вже померла.

22 січня Лагерфельд вперше не вийшов на уклін в кінці показу Chanel весна-літо 2019, який походив в Гран-Пале в Парижі. У фіналі замість нього на подіум вийшла студійний директор марки Віржіні Віар. Ця подія схвилювала відвідувачів шоу, оскільки модельєр не пропускав цієї традиції з 1983 року.
Пізніше з Chanel заявили, що Лагерфельд втомився і тому попросив Віар вітати гостей на показі замість нього, відзначає The Mirror.

Нагадаємо, "Знай.ua" писав про друзів Децла які розповіли дещо цікаве про смерть реп-виконавця.

Також "Знай.ua" повідомляв, що мати Децла розповіла, чому насправді помер реп-виконавець.

Фанати в жалобі, адже 3 лютого 2019 року помер Децл (Кирило Тотлмацький ). Зазначимо, що дебютний альбом виконавця "Хто ти" (2000) у першому десятилітті XXI століття входив до числа популярних в Росії, з тиражем більше мільйона примірників.

Раніше "Знай.ua" інформував про те що, можливо, співак все-таки живий. Які контр-аргументи знайшли фанати.