Серед оголошених номінантів у категорії "Кращий режисер" немає жодної жінки.

Про це повідомила засновниця американського журналу Bustle Меліса Сильверстейн.

Всього п'ять жінок були номіновані в цій категорії за 91 рік існування Американської кіноакадемії - Ліна Вертмюллер, Джейн Кемпіон, Софія Коппола, Кетрін Бігелоу і Грета Гервіг. Лише одна з них - Кетрін Бігелоу - стала володаркою цієї статуетки.

Кетрін Бігелоу

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

"Жінкам, які знімають малобюджетні камерні фільми, завжди складно. Тут мова йде не про якість роботи, а про гроші, необхідні для запуску кампанії по просуванню. Ім'я Грети Гервіг, номінованої в минулому році за "Леді Берд", було всюди. За нею були гроші, історія та зв'язкии - все те, що допомагає дістатися до фінішу". Меліса Сильверстейн

Серед тих, хто міг би бути номінований в цьому році, виділяють Дебру Граник ( "Не залишай слідів"), Маріель Геллер ( "Чи зможете ви мене пробачити?"), Лінн Ремсі ( "Тебе тут ніколи не було"), Хлою Чжао ( "Вершник").

Нагадаємо, англійська письменниця, автор еротичного бестселера "П'ятдесят відтінків сірого" Еріка Джеймс анонсувала вихід свого нового роману, який розповість сучасну версію історії Попелюшки.

Новий еротичний роман від автора світового бестселера "50 відтінків сірого" з'явиться на книжкових полицях вже в цьому році, в квітні. Новий шедевр Еріки Леонард Джеймс отримав назву "Містер".

До речі, за сюжетом, це історія про сучасну Попелюшку, але ця казка точно для дорослих. "Містер" - це сучасний роман, дія якого розгортається у Лондоні, Корнуоллі та Східній Європі. Книга знайомить читачів з привілейованим і аристократичним молодим англійцем Максимом Тревельяном і загадковою Алессіо Демачі, яка приїжджає в Лондон, залишивши позаду небезпечне минуле.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що кіноакадемія назвала претендентів на премію “Оскар”.

Також портал "Знай.uа" розповідав про те, як ненависть до екстрасенсів згубила Гаррі Гудіні.