У випадку, якщо виникнуть військові инциденти між Росією і НАТО в Балтійському регіоні, це може привести не тільки до конфлікту, але й до непередбачуваних наслідків.

Про це заявляє Вікторія Легранова, колишня військовослужбовець армії США і експерт з питань національної безпеки.

Легранова вважає, що РФ має багаторівневої оборонною системою, яка готова завдати потужного удару по військовій структурі НАТО, яка знаходиться в балтійському регіоні. Причому вона переконана, що саме НАТО може завдати перший удар і не бере в розрахунок агресію Росії по всьому світу, в тому числі в Україні.

Росія має багатє озброєння, в тому числі її балістичні крилаті ракети знаходяться на Кольському півострові. Однак і Північноатлантичний альянс має самими передовими технологіями озброєння, хоча можливо і меншими силами в балтійському регіоні.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Однак Легранова припускає, що переможців у конфлікті між Росією і НАТО не буде і негативні наслідки можуть очікувати в першу чергу саме США.

"Як, може бути, і всього живого в регіоні. І, насамперед, тому, що Росія володіє можливістю нанесення так званих нейтралізуючих ударів, які призведуть до повного знищення всієї військової структури НАТО в балтійському регіоні", - заявляє Ленгранова.

Нагадаємо, Порошенко відреагував на вимоги ООН до Путіна. В ключовому документі описані поетапно всі злочини проти агресора України.

Як повідомляв Знай. ua, Росія підтягла танки, у Клімкіна терміново звернулися до українців. Дипломати нагадали про відкритої агресії Росії.

Знай. ua писав, що Волкер пообіцяв Україні потужну підтримку: зброя буде. Україну обнадіяли, у Путіна ніяких шансів.