Найбільший російський пошуковик Яндекс у п'ятницю, 14 грудня, ошелешив фейком про українського президента Петра Порошенка.

Петро Порошенко

Про це повідомляють у мережі користувачі, які помітили моторошну "качку".

На фото видно, що у графі смерті Президента росіяни вказали 11 грудня 2018 року, тобто, за версією путінських посіпак, Порошенка не стало буквально днями у віці 53 років.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко розповів, чому назвав акт агресії Росії в Керченській протоці війною. Наш лідер не взяв своїх слів назад, а ще й додав, що з ним погодився весь цивілізований світ.

Президент України Петро Порошенко

За словами Петра Порошенка, Кремль зайняв виключно агресивну лінію поведінки і постійно зазіхає на суверенітет України. При цьому Росія продовжує нахабно заявляти, що ніякої військової агресії не було, а те, що сталося, було виключно українською провокацією.

Путін

Раніше Знай.uа писав про те, що Президент Петро Порошенко розповів, яке покарання чекає на Росію за порушення міжнародного законодавства та викрадення українських моряків і морських суден.

Полонені українські моряки

Президент України Петро Порошенко 12-13 грудня перебуває з робочим візитом у Брюсселі (Бельгія) в рамках засідання Європейської Ради.

В ході засідання мова йшла про агресію РФ у Керченській протоці. Про це президент написав у Twitter.

Петро Порошенко

За словами Порошенка, російським кораблям можуть заборонити заходити у порти Європейського Союзу та США. Перемовини з міжнародними партнерами про можливу заборону вже розпочалися.

"З міжнародними партнерами ми вже почали обговорювати можливості скасувати дозвіл кораблям РФ заходити до портів ЄС та США", – йдеться у пості президента.

Також Знай.uа повідомляв, що Україна може розраховувати на підтримку НАТО щодо поліпшення боє- та обороноздатності Військово-морських сил. Така заява надійшла від головного генерального секретаря альянсу Йенса Столтенберга.