Житель Москви (Російська Федерація) Ісус Йосипович Христос влаштував дебош в Олександрівському саду і намагався прорватися до глави Кремля Володимира Путіна. Про це повідомляє mk.ru.

За даними видання, інцидент стався в середу, 28 листопада. Так, чоловік почав чіплятися до перехожих, кричав, що він лежав голий в труні і повстав із мертвих, а коли на нього звернув увагу наряд поліції, заявив правоохоронцям, що йому потрібно потрапити до Путіна.

Христос стверджував, що хоче передати главі Кремля прапор і розповісти про сон в труні - чоловіка доставили у відділення поліції. Оскільки він вів себе неадекватно, правоохоронці викликали швидку - затриманого відвезли в спеціалізовану лікарню.

Варто відзначити, що "повний тезка сина Господа" раніше "прославився", він попався на крадіжці мобільного телефону. Він прийшов на семінар в центр здоров'я і забрав зі стільця чужий апарат, який після цього продав на радіоринку. Стосовно чоловіка порушили кримінальну справу, але суд визнав Христа недієздатним.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

"Батька звільнили від кримінального переслідування, і мені вдалося умовити суд призначити йому амбулаторне лікування. Щодня він повинен був пити таблетки, раз в два тижні приходити до лікаря на укол і раз на півроку проходити обстеження, адже йому поставили серйозний діагноз - манія величі. Спочатку він беззаперечно виконував приписи, але нещодавно перестав слухатися і відмовився від таблеток", - розповіла дочка затриманого.

В одному з інтерв'ю Христос розповідав, що народився в Москві, закінчив школу, вивчився на токаря, відслужив два роки "відстрочки". Після армії разом з колегами відкрив свою справу, займався антикваріатом. У 1996 році одружився на дочці депутата, наближеного до Бориса Єльцина, але вже через рік вони розлучилися. Саме після цього у чоловіка сталося "переосмислення життя".

Нагадаємо, раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що занадто старательний піп шокував інтернет.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Китаї знайшли останки стародавнього динозавра.

"Знай.uа" писав, що знайдено найдавніший хабар у світі.