Як пише replyua.net у своєму Facebook народний депутат Верховної Ради України, учасниця української делегації в Тристоронньої контактної групи в Мінську Ірина Геращенко повідомила, що Україна під час засідання ТКГ в Мінську ініціювала розведення сил у Станиці Луганській, 26 листопада поточного року.

У той же час, як зазначає ірина Геращенко, даний план може бути здійснено, якщо буде дотримуватися режим тиші. Депутат заявила: "Українська сторона ініціювала розведення військової техніки по Станиці Луганській на 26 листопада в тому разі, якщо будуть виконані передумови безпеки і додержання режиму тиші".

Ірина Геращенко

Як стало відомо, кожен день прес-центр штабу ООС доносить інформацію про те, що мінські угоди постійно порушуються з боку окупантів на території самопроголошених республік Донбасу в частині припинення вогню. Що стосується останнього часу, то за останню добу схід України був обстріляний одинадцять разів.
Через порушення умов тиші і чергових обстрілів був поранений один український військовий.

Нагадаємо, Пушилин змінив Захарченко: як "коронували" головного лиходія в "ДНР"

На території тимчасово окупованого Донбасу відбулася так звана "інавгурація глави" "ДНР". У приміщенні місцевої опери Дениса Пушилина офіційно "коронували" на фейкового керівника неіснуючої республіки.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Денис Пушилін

Офіційна частина розпочалася близько полудня за місцевим часом. "Присягу" на вірність народові новий лідер приніс у присутності майже тисячі осіб.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Добу на Донбасі: череда трагічних втрат сколихнула країну, українці прощаються з ще одним героєм

За минулу добу, 17 листопада, на Донбасі районі проведення ООС путінські найманці вбили одного українського військового.

Цю інформацію повідомив прес-штаб ООС на своїй сторінці в Facebook.

Так, бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях збройних сил, при цьому, 10 разів окупанти використовували зброю, заборонену мінськими угодами.

Також "Знай.ua" писав про те, що Далеко не гречка з цукром: стало відомо, як "віддячили" жителів ОРДЛО за участь у "виборах"