Прагнучи позбавити дочку від знущань інших дітей, через відсутність батька, мати-одиначка з Японії прийняла спірне рішення. На кону стоїть щасливе життя її дочки, яка вже 10 років живе у брехні.

Мешканка Японії зважилася поділитися своєю трагічною історією зі ЗМІ. Її положення надзвичайно важке. Мати-одиначка Асака найняла актора, який ось уже протягом десяти років виконує роль батька її єдиної дочки Мегумі. Про це повідомляє BBC.

Так вийшло, що з біологічним батьком Мегумі жінка розлучилася, коли дівчинка була ще немовлям. Чоловік більше ніколи не брав участі в житті сім'ї.

Питання про батька дівчинка почала задавати дуже рано, проте його відсутність не була проблемою до тих пір, поки їй не виповнилося десять років. У цьому віці Асака помітила, що її дівчинка змінилася: стала замкнутою і відстороненою. І відмовлялася ходити в школу. Виявилося, Мегумі дражнили однолітки. Асоко не могла дивитися на страждання дитини і вирішила дати їй те, чого вона хоче.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Я знаю, що деякі люди думають, що нерозумно платити гроші за обман власної дочки, але я в розпачі. Будь-хто може зрозуміти це жахливе відчуття відчаю, коли бачиш, як ваша дитина нещаслива".

Відчайдушна мати звернулася в агентства, які надають незвичайні послуги. Там можна найняти фальшивих батьків, нареченого, гостей весілля. Вона поговорила з п'ятьма кандидатами і зупинила вибір на власникові агентства - пана Такаші, який видався їй доброю людиною і з яким було легко спілкуватися.

Як знавець своєї справи Такаші погодився. Разом вони склали план. Такаші вивчив кілька голлівудських фільмів, де відбуваються схожі ситуації: батько, який не цікавився дитиною, усвідомлює свою помилку. Актор каже, що вивчив напам'ять цілі фрази.

Асака розповіла, що попросила Такаші сказати, як він шкодує про те, що його не було в житті Мегумі так довго. Вона сказала дочці, що її батько одружився повторно, але недавно зв'язався і сказав, що хоче побачитися з дочкою.

Актор-батько до дотепер пам'ятає їх першу зустріч:

"Емоції були дуже складними. Вона запитала, чому я не приїжджав до неї раніше, і я відчував її образу".

Так Такаші перетворився в Ямадо і протягом десяти років грає найдовшу і складну роль в своєму житті. Він відвідував Асака і Мегумі два рази на місяць. Він вирушав з ними в кіно, приходив на дні народження. За кожне його відвідування мати платила по 10 тисяч ієн (90 доларів), заради чого їй доводилося економити на всьому.

На щастя матері, Мегумі стала відчувати себе щасливою, стала більш балакучою і відкритою.

"Поступово вона стала щасливішою і впевненішою", — підтверджує Такаші. "Я зустрічався з нею разом з Асака, утрьох, але одного разу вона сказала: "Я хочу піти тільки з татом", тоді вона взяла мене за руку перший раз."

Зараз Такаші і Асака усвідомлюють, що все зайшло надто далеко. Мати зізналася, що закохалася в Такаші, хоча розуміє, що це абсурдно. Актор прив'язався до дівчинки, але не знає, як бути далі. Адже вона вже перетворилася в молоду жінку, у якої скоро може з'явитися своя сім'я. І тоді йому доведеться ще й виконувати роль дідуся.

Такаші говорить, що якщо Мегумі коли-небудь дізнається правду, йому хочеться думати, що вона подякує йому за підтримку. Однак, вона буде спустошена, дізнавшись правду.

Нагадаємо, 11-літня Чжан Цзиюй б'є всі рекорди – її зріст складає 208 сантиметрів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у США знайшли дівчинку Еммі Аллан, яка дуже схожа на Емму Уотсон в дитинстві.

Також "Знай.uа" писав, винахідлива і відчайдушна мешканка Нью-Йорка на ім'я Рей давно і безуспішно мріє вийти заміж.