У п'ятницю, 23 листопада, незвичайний інцидент стався на сході американського штату Юта в місті Дженсен, двоє підлітків вирішили викрасти невеликий літак, абсолютно не замислюючись про наслідки. Про це повідомляє Associated Press з посиланням на місцеві ЗМІ.

Так правоохоронці затримали двох підлітків 14 і 15 років, які викрали невеликий літак з приватної злітної смуги.

Цікаво, за даними поліції, підлітки, щоб дістатися до аеропорту спершу викрали трактор, на якому успішно під'їхали до літака. Як юні экстремали завели мотор поки залишається загадкою. Молоді люди викрали одномоторний літак Cessna і примудрилися благополучно дістатися на ньому до сусіднього міста.

Відомо, що заповзятливі хлопці пролетіли цілих 24 кілометри і успішно приземлилися в аеропорту Вернал. Ймовірно, підлітки хотіли розвернутися і полетіти назад на льотну смугу, проте "передумали", точніше не впоралися з керуванням. За словами очевидців, літак летів дуже низько".

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Правоохоронці затримали порушників і доставили в слідчий ізолятор міста Вернал, у виправну установу для неповнолітніх Split Mountain.

Які їм пред'являть звинувачення, не уточнюється, проте повідомляється, що проводиться розслідування інциденту. Навряд чи їм вдасться уникнути покарання.

Нагадаємо, хлопчик на ім'я Райан Росс у своєму юному віці вже став мільйонером. Зароблені гроші хлопчик не витрачав на іграшки та солодощі і не відкладав їх на майбутнє. Він інвестував їх у нерухомість.

Як повідомляв портал "Знай.uа", пара вирішила зіграти на приставці в шутер Call of Duty Black Ops 4. Однак, несподівано в їх будинок оточили копи, в квартирі почали проводити жорсткий обшук.

Також "Знай.uа" писав, Бен Андервуд був звичайним підлітком. Він вів активний спосіб життя, обожнював грати з друзями у футбол і баскетбол, кататися на велосипеді і скейтборді, як і його однолітки. По більшій частині, хлопчик був таким же, як і решта. Але його історія унікальна.