Fire Challenge — нова розвага підлітків в США і Великобританії. Сотні дітей підпалюють себе. І все заради забави і ефектного відео. Жага миттєвої слави виявляється сильнішою за інстинкт самозбереження.

Про це повідомила газета Daily Star.

Більш того, діти спонукають інших підлітків робити те ж саме. І навіть зробили з небезпечного заняття цілий челлендж.

Роликів, на яких підлітки підпалюють себе заради сміху і лайків, стає все більше в мережі. Медики попереджають про небезпеку для здоров'я від такого челлендж.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

В Уельсі (Великобританія) все більше і більше випадків, коли підлітків привозять з страшними опіками. В основному страждає спина і живіт, іноді груди і пах.

Рада з охорони здоров'я Уельсу випустив попередження для батьків і безпосередньо підлітків, де пояснили всі ризики і небезпеки цієї "розваги".

"Я розумію, що на молодих людей чинять тиск їхні однолітки, заради отримання більшого числа передплатників і збільшення аудиторії своїх блогів. Але це дуже ризиковано, і загрожує серйозними проблемами", — розповів пластичний хірург місцевої лікарні Morriston Hospital Джеремі Ярроу.

Нагадаємо, "а я не піду і дуже рада": шанувальники тролять новий флешмоб Бузової. Скандальна співачка влаштувала новий флешмоб у мережі, але щось пішло не так.

Як повідомляв Знай. ua, розлючені кияни готують челлендж-розправу за відсутність гарячої води. Десятки столичних будинків залишаються без теплої води – деякі вже майже 7 місяців.

Знай. ua писав, що Шнурів присвятив "інспектору Путіну" уїдливий вірш, мережа втомилася реготати.