Доньки та дружина президента США Дональда Трампа разом прийшли на церемонію помилування індичок. Іванка, Тіффані і Меланія Трамп з'явилися на святі в елегантних вбраннях і в прекрасному настрої.

У четвер, 22 листопада, у США святкують День подяки, до якого американці завжди готуються з особливою тремтливістю. Обов'язковою стравою на столі повинна бути індичка, фарширована яблуками або гарбузом. Сім'я президента відвідала захід, приурочений помилування птиці. Згідно з цією традицією, хоча б одна індичка повинна залишитися поза святковим столом.

На церемонії помилування дружина президента США Меланія Трамп з'явилася в пальто від Dior. На верхньому одязі першої леді були всі популярні кольори сезону – білий, бежевий, червоний і чорний. Взула Меланія свої улюблені замшеві чоботи на високих підборах від Christian Louboutin.

Проте образи Іванки і Тіффані були не менш вдало підібрані для такої церемонії. Старша дочка Дональда Трампа вибрала пальто в клітку, чорне плаття, червоні чоботи і темну сумку. Доповнила образ пов'язкою на голові в білий горошок. Тіффані Трамп вибрала для виходу наряд у рожевих тонах: рожеве пальто, сумку і плаття доповнили золоті туфлі-човники і великі сережки.

Популярні новини зараз

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток

Показати ще

У понеділок, 12 листопада, стало відомо про забавний казус, який трапився на зустрічі світових лідерів в Парижі під час виступу президента Франції Еммануеля Макрона.

Так, король Марокко Мухаммед VI задрімав поруч з дружиною президента Сполучених Штатів Дональда Трампа Меланією і миттєво став зіркою інтернету.

Варто відзначити, що відео відразу ж стало вірусним, оскільки користувачі мережі відзначили, що король тепер може сміливо заявляти, що спав з дружиною Трампа.

Нагадаємо Меланію Трамп висміяли за незручні пози в городі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Меланія станцювала на столі Трампа в чому мати народила.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що нещодавно Меланія Трамп дала розгорнуте і дуже щире інтерв'ю