Влада американського штату Каліфорнія продовжує рятувально-пошукові операції постраждалих унаслідок страшних пожеж, які уже декілька днів тероризують штат.

Про це повідомляє Associated Press.

У повідомлені сказано, що наразі оголошено у розшук понад 100 осіб, які зникли під час лісових пожеж.

Також додається, що кількість загиблих у результаті пожеж досягла 51-ї людини, однак рятувальники упевнені, що це не межа.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, 12 листопада президент США Дональд Трамп оголосив Каліфорнію зоною великого стихійного лиха. Тоді повідомлялося, що кількість жертв стихії в Каліфорнії зросла до 44.

Лісові пожежі на півночі американського штату Каліфорнія почалися вранці 8 листопада. Пожежа знищила місто Парадайс округу Бьютт, де проживає приблизно 27 000 осіб.

Нагадаємо, у американському штаті Каліфорнія продовжує бушувати невблаганна стихія вогню. Міста вигорають повністю. Кількість жертв зросла до 31 людини, пише Reuters.

З часів отримання останніх статистичних даних, загинуло ще 6 осіб. В основному ці люди згоріли в своїх будинках, одного нещасного пожежа нагнала в машині. Всі тіла виявлені на півночі Каліфорнії. На сьогоднішній день 200 осіб вважаються зниклими без вісті: влада сподіваються знайти їх живими.

Раніше Знай.uа писав про те, що американський актор Чарлі Шин заявив, що його батьки зникли під час бушуючої в Каліфорнії (Малібу) лісової пожежі, повідомляє The Hollywood Reporter.

Актор повідомив про зникнення своїх близьких вночі, 9 листопада. Силами журналістів вдалося відшукати батьків популярного актора, Мартіна і Джанет – вони встигли евакуюватися, і не постраждали від вогню. Як каже батько Чарлі Шина, він бачив "найжахливішу пожежу" за 48 років свого життя в місті Малібу.

"…з нами все добре, ми на пляжі Зума і, швидше за все, будемо ночувати в машині", - повідомив батько актора, Мартін Шин.

Також Знай.uа повідомляв, що шикарні маєтки і затишні сімейні гніздечка відомих представників шоу-бізнесу серйозно постраждали від масштабних лісових пожеж, які зараз тероризують Каліфорнію.