Італію продовжує невідступно атакувати нещадна стихія, жертвами якої стали уже декілька десятків людей по всій країні.

На італійських островах Сицилії та Сардинії оголосили червоний рівень небезпеки через негоду, повідомляє RAI News.

У повідомленні уточнюють, що в п'ятницю, 2 листопада, від удару блискавки в Італії загинули двоє людей - на Сардинії загинув німецький турист, ще одна людина померла в лікарні в Тренто через чотири дні після удару блискавки.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Показати ще

Загалом протягом останнього тижня через негоду "червоний" рівень небезпеки оголошено в шести регіонах на півночі Італії. У Венето закрили чотири дороги.

Постраждала також Венеція. Унаслідок тривалих дощів і шторму затоплено 75% центру міста. Рівень води у венеціанській лагуні піднявся на 1,56 метрів.

Загалом унаслідок повені в Італії загинули 11 людей.

Нагадаємо, дванадцять людей, серед яких британська пара, стали жертвами зливи, яка затопила схід іспанського острова Майорка. Рятувальники шукають восьмирічного хлопчика. Про це повідомляє BBC.

Серед загиблих є троє громадян Німеччини та жінка з Нідерландів. Раптова злива забрала два життя на південному узбережжі Франції, одна жінка загинула під час бурі на Сардинії в Італії. Рятувальники продовжують шукати зниклих безвісти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, більше десяти учнів початкових класів стали жертвами страшної стихії, що обрушилася на індонезійський острів Суматра: тут природна стихія атакувала школу.

Як повідомляє портал Рoliteka, рятувальники намагаються дістати тіла з-під завалів, виходить це не завжди: занадто сильно зсув зруйнував навчальний заклад. Зараз рятувальники налічують як мінімум 20 загиблих, всі вони - учні молодшої школи. Точна кількість постраждалих поки що уточнюється.

Також Знай.ua писав про те, що днями у Британії стався інцидент, який міг завершитися трагедією та загибеллю десятків людей.