Днями у мережу злили відео, яке вчерговий раз яскваро продемонструвало сутність "цивілізованого" "русского міра".

Жителі російського Оренбурга влаштували жорстоку бійку в одному з місцевих супермаркетів, що оголосив знижки на сушарки для білизни.

Про це повідомляє Telegram-канал HuePub.

Покупці лаялися, штовхалися і билися у прагненні першими вихопити дешевий товар.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

В якому саме магазині міста все сталося, не уточнюється.

Відео інциденту викликало справжній фурор у мережі.

"На халяву і оцет солодкий", "Це необхідна у господарстві річ за таке і не грух у морду дати", "Совкові черги - звички прос**ної країни", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, скандальні "Загони Путіна" продовжують веселити мережу новими маразматичними витівками.

У мережі показали свіже відео від однієї із бабусь "Загонів Путіна",на якому завзята пенсіонерка рекламує календар із президентом та на повному серйозі зізнається йому у коханні.

"Чому я не в Москві живу? Може тому, що вашої великої пенсії не вистачить для існування там? Або ви будите розплачуватися за все любов'ю до Путіна?", - іронізують у мережі

путін

"У мене одного таке відчуття, що насправді вони в цій кімнаті живуть, і в якості оплати за житло їх змушують в цьому зніматися", - пишуть користувачі.


Як повідомляв раніше Знай.ua, скандально відомий український телеведучий Юрій Кот, який втік до Російської Федерації знову повторив свій нахабне та улюблене марення про Україну. Під час прямого ефіру на "Першому каналі" Юрій Кот заявив, що "Україна йде шляхом фашизму".

росЗМІ

Свою думку він висловив, коментуючи мовний скандал в музичній школі української столиці та мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту в Житомирській області.

"Я чекаю, коли почнуть розстрілювати за те, що людина говорить російською мовою. Україна йде шляхом фашизму", — нахабно заявив телеведучий.


Також Знай.ua писав про те, що під час зустрічі президента України Порошенко та Білорусі Лукашенко обговорили подальше співробітництво країн.