У мережі опублікували нові шокуючі фотографії наслідків екологічної катастрофи в анексованому Росією Криму.

Відповідні знімки з Армянська опублікувала у своєму Twitter блогер під ніком RoksolanaToday&Крим.

На фотографіях можна побачити, як посеред вулиць міста лежать тіла мертвих голубів. Вмираючі комахи повзають по капотам машин, у дворах мруть кішки, а саме місто загрузло у кислотному тумані. Він настільки щільний, що в окрузі нічого неможливо розглянути.

Популярні новини зараз

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, жителі анексованого Кримського півострова, Армянська зокрема, всі намагаються оговтатися після декількох хімічних атак, після яких сотні людей звернулися за медичною допомогою. В місто прийшла нова біда: одним з наслідків екологічної катастрофи стала іржа, яка покриває тепер все, що тільки можна.

Також в соціальних мережах користувачі розповідають, що співробітники так званого "МНС" взяли скарги понад 50 осіб. "Там кількість дзвінків з Армянська засекретили і брешут, що ніхто не дзвонить зі скаргами на кислоту", - пишуть у співтоваристві.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", екологічна катастрофа в анексованому Криму набирає обертів, адже місцевих жителів продовжують труїти токсичними викидами з заводу "Кримський титан".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що на території Кримського півострова піднялася паніка: жителів злякала нова "атака" кислотними викидами. Як повідомляє портал Рoliteka, про це пише місцевий блогер Кримський бандерівець.