Одна з найвідоміших актрис Китаю 37-річна Фань Бінбін загадково зникла ще на початку червня – зірка перестала з'являтися на публіці і заходити в соцмережі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Фанати відразу ж почали бити на сполох через таємне зникнення зірки та почали гадати, куди ж поділась знаменитість.

Наразі вже відомо, що таким чином вона намагалась сховатись від китайської влади, адже акторку оштрафували на 70 мільйонів доларів за несплату податків.

У свою чергу деякі місцеві ЗМІ відзначають, що Бінбін заборгувала перед податковими органами набагато більше. Зокрема, мова йде про 128 мілйонів доларів.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Крім того зовсім нещодавно сама акторка порушила мовчання та звернулась до своїх прихильників зі сльозливим зверненням.

"Я підвела свою країну, яка плекала мене; я зазнала невдачі в суспільстві, яке мені довіряло; я підвела прихильників, які любили мене.... Без партії і хорошої політики держави, без любові до народу, не було б Фань Бінбін", – написала зірка.

Крім того вона розповіла, що зараз збирає гроші на сплату податку та відповідних штрафних платежів.

Варто відзначити, Фань Бінбін – одна з найбільш високооплачуваних актрис у світі за версією Forbes – перестала з'являтися на публіці в липні цього року. Тоді кількох людей, які працюють на актрису, допитала поліція.

Разом з тим варто відзначити, що раніше 22-річна акторка і співачка Бетані-Марія Билес викинулася з 19-го поверху одного з елітних хмарочосів Лондона The Heron.

Відомо, що дівчина відправилася після ночі в клубі в квартиру до свого друга у висотці. Незабаром дівчину знайшли мертвою. Бетані випала з балкону, пролетіла 13 поверхів і розбилася об дах скляного переходу. За підозрою у вбивстві поліція затримала її друзів, чоловіка і жінку 38 років.

Дівчина працювала промоутером в барі в Сохо, вивчала драматургію в Університеті Рохемптон, називала себе акторкою, співачкою, хореографом і танцівницею і мала великі плани. І сім'я теж вважала її своєю зірочкою — яку одразу втратила. Для родичів новина стала шоком.

"Вона була більше ніж донька, онука, племінниця, двоюрідна сестра, зведена сестра, падчерка, хрещениця або друг. Вона була світом для всіх нас", — кажуть близькі.

Нагадаємо, Чехова поділилася інтимним рецептом схуднення.

Як повідомляв "Знай.ua", Єлизавета ІІ викинула Меган Маркл з дому.

Також "Знай.ua" писав, що актора з "Дюнкерка" підозрюють у страшному злочині.

Історія таємничого зникнення Фань Бінбін - однієї з найвідоміших китайських актрис