У Великобританії у вересні була видана сатирична книга "Володимир Путін: лайф-коуч". Така інформація з'явилася від британського видання ВВС.

Автором книги став Роб Сіерс, креативний директор рекламного агентства МсСапп Enterprise. Слід уточнити, що в 2017 році він вже випустив книгу "віршів" Дональда Трампа. Вірші в стилі сатири були зібрані з оригінальних твітів керівника США і цитат з його промов.

Одразу ж після публікації книги про Трампа Сіерс прийняв рішення написати про Путіна І якщо американський керівник, як зазначила авторка, - це справжній поет, то російський лідер - коуч від природи.

Уточнюється, що книга буде мати вигляд стандартних посібників з саморозвитку.

В числі порад, які в книзі дає "Путін", є такі: "Будь тим диктатором, яким ти завжди хотів бути" або "Можливо, ти не тримаєш Кремль в залізній хватці... Але наслідуючи людині, яка це робить, ти зможеш взяти під контроль своє життя і тих, хто тебе оточує".

Популярні новини зараз

Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Показати ще

"Президент Росії", до того ж, дає пораду "позбавлятися від токсичних відносин", "виступати з підтримкою старих товаришів" і "виходити за межі своїх кордонів". Також у книзі можна пройти тест "Наскільки ви Путін?".

Автор зазначає, що перед тим, як випустити книгу, сумнівався. "Уявіть собі: ваші товариші, колеги по роботі, бабуся, мила дівчина в спортивному залі - кожен з них візьме на замітку тактику президента Росії і стане "трошки Путіним". Це в підсумку може виявитися не тільки вашим нічним кошмаром, але і катастрофою для всього людства", - з іронією відзначає він.

У мережі посміялися над цією книгою.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що легендарний музикант Пол Маккартні планує випустити книгу заради своїх восьми онуків. Книга буде з картинками і буде адресована дитячій аудиторії. Назвати музикант своє творіння вирішив "Гей, дідусю!" Онуки надихнули його своїм зверненням.

Також Знай.UA писав про те, які 10 книг, варто прочитати мандрівникові для натхнення.

Крім цього, Знай.UA повідомляв, що Петро Порошено у своїй промові сказав спасибі Путіну, чим шокував українців.