Експерти аналітичного агентства Moody's оцінили завдані збитки від урагану "Флоренс" у США в $38-50 мільярдів.

Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Фахівці під час підрахунків збитків враховували псування майна, транспортних засобів і втрати на виробництві. Ураган і на даний момент продовжує вирувати. Так, річки в Північній і Південній Кароліні виходять з берегів, а близько 600 доріг перекрито.

При цьому приватні страхові компанії вже готові виплатити компенсації постраждалим. Загальна сума компенсацій складе від 1,7 до 5 млрд доларів.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Ураган "Флоренс" посів 7-е місце за обсягами завданих збитків за всю історію США. Найбільш сильними ураганами були Харві, Марія і Ірма, які обрушилися на США в 2017 році, оцінювали в 133,5 млрд, 120 млрд, 84,2 млрд доларів відповідно.

Крім того, нищівний ураган "Флоренс", який розбушувався в США і вже досяг атлантичного узбережжя, вже забрав вісім життів.

У повідомленні йдеться, що зараз ураган силі вітру класифікується як тропічний шторм. Постійні зливи безперервного тропічного шторму "Флоренс", спровокували повені в штаті Північна Кароліна.

Синоптики прогнозують ще кілька днів страждань від повені. Жертвами тропічного шторму вже стали щонайменше вісім людей, серед них дитина.

Нагадаємо, кількість жертв урагану-вбивці "Флоренс" у США неухильно зростає. Ураган "Флоренс", що лютує на східному узбережжі США, викликав повінь у штаті Північна Кароліна.

Як повідомляв "Знай. ua", потужний буревій перетворив столицю Канади в постапокаліптичний фільм. Про постраждалих поки нічого невідомо.

"Знай. ua" писав, що Британію атакував жахливий тайфун-вбивця. Понад 200 тисяч будинків досі залишаються без електроенергії.