Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян доручив силовикам провести рейди у олігархів та високопосадовців через "спробу змови", повідомило агентство "Новини-Вірменія". Головам Поліції і СНБ на це було дано дві години.

"Так званих охоронців покласти на асфальт і обеззброїти всіх. Через дві години голова РНБ Артур Ванецян і начальник поліції Валерій Осіпян повинні доповісти мені про виконану роботу та досягнуті результати. Ніхто не сховається від правосуддя", — сказав прем'єр-міністр Пашинян.

За словами прем'єр-міністра, "революція піднятих рук" триває. Однак, за його словами, всі дії повинні бути в рамках закону.

"Я доручив Службі національної безпеки і поліції в найкоротші терміни знайти змовників і піддати їх найсуворішій відповідальності. Всі ці "спецслужби" і незаконно збройні угруповання будуть виявлені і знищені", — додав Пашинян.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

"У нас є поліція і РНБ, я вимагаю від них встановити порядок по всій Вірменії. Якщо побачу, що вони не можуть це зробити, то я знаю як. Знову одягну камуфляж, встановимо порядок по всій Вірменії: вулицю за вулицею, будинок за будинком", — пригрозив Пашинян.

Раніше ми писали про те ,що експерт з питань міжнародної політики Ілля Куса склав список виконаної роботи Миколи Пашиняна, з тих пір, коли той став на посаду прем'єр-міністра Вірменії.

Варто відзначити, що Пашинян вірменський державний і політичний діяч, а також журналіст. З 8 травня 2018 року займає посаду прем'єр-міністр Вірменії.

Минуло більше 4 місяців з тих пір, як у Вірменії на хвилі масових протестів до влади прийшов прем'єр-міністр Нікол Пашинян.

Пашинян швидко сформував новий склад уряду і домігся схвалення від парламенту його урядової програми.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як за 2 місяці Пашинян змінив Вірменії.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Вірменію підтримувати опозицію приїхав лідер гурту System of a Down Серж Танкян.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що путінські олігархи в одну мить втратили мільярди.