З'явилася інформація про те, що в Болгарії, недалеко від міста Разград зіткнулися пасажирський мікроавтобус з фурою, в результаті чого 18 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості, один з них знаходиться в комі.

Про це стало відомо з повідомлення від "Укрінформ" з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ Болгарії.

ДТП

Поліція вже повідомила про те, ДТП сталася на крутому повороті автомагістралі. В результаті зіткнення з фурою мікроавтобус перекинувся і впав в кювет.

ДТП

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

Джерело додало:

Всі постраждалі, в тому числі водій мікроавтобуса, доставлені в місцеву лікарню. Один пасажир перебуває в реанімації, він в стані коми. Постраждалих в результаті аварії відвідала віце-президентка Болгарії Іліяна Йотова

Також відомо, що на даний момент водія фури затримано на 24 години.

До слова, 7 вересня в Івано-Франківській області на об'їзній дорозі Коломиї відбулося ДТП за участю мікроавтобуса Mercedes Sprinter, який перевозив людей, і легковика Renault Megane.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на очевидців аварії.

ДТП

Як повідомляється, трагедія сталася близько 16 години. В результаті ДТП загинули двоє маленьких дітей. Водій і пасажирка легковика знаходяться в дуже важкому стані. Ще 7 людей отримали різні травми.

Як повідомили в Нацполіції, жінка померла від отриманих травм по дорозі в лікарню.

ДТП

На місці аварії працювали правоохоронці з'ясовували всі обставини ДТП, а також особи потерпілих і їх діагнози.

Крім того, проводяться також слідчі заходи для встановлення всіх обставин аварії.

Нагадаємо, стало відомо, що в аварії, яка сталася в суботу, 8 вересня, під Коломиєю в Івано-Франківській області, загинуло двоє дітей і одна жінка, 8 постраждалих госпіталізовано.

Як повідомляв Znaj.ua, в Запоріжжі, на Набережній магістралі недалеко від Ашану сталася страшна аварія за участю пасажирської маршрутки та іномарки.

Також Znaj.ua писав про те, що в Туреччині 8 вересня пасажирський автобус потрапив у жахливу аварію, в результаті якої загинуло 6 людей та ще 43 отримали поранення.