В Гімалаях пропав вертоліт авіакомпанії Altitude Air. Відомо, що повітряне судно впало у районі Нувакот в центральному Непалі.

За інформацією місцевих ЗМІ стало відомо, що судно не загорілося. Керуючий директор Altitude Air Німа Нуру Шерпа з посиланням на слова місцевих жителів розповів, що зв'язок з землею вертоліт втратив після того, як пролетів близько 30 кілометрів.

На місце аварії відправлено два вертольоти — армійський та приватний.

"Рятувальники з усіх сил намагалися дістатися до місця події", – повідомило джерело в міжнародному аеропорту Трибхувана.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Несприятливі погодні умови та складності ландшафту викликають труднощі в проведенні рятувальної операції.

В даний час до місця інциденту направлено вертоліт непальської армії, а також приватне судно з групами рятувальників. Вони намагаються дістатися до місця призначення, однак їм заважають несприятливі погодні умови. З'ясовуються подробиці події.

На борту знаходився пілот і шість пасажирів, серед яких був турист з Японії і п'ять жителів Непалу. Відомо, що судно перевозило пацієнта з одного села до Катманду. Ним керував пілот-рятувальник у чині старшого капітана.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Красноградському районі Харківської області впав вертоліт Державної служби з надзвичайних ситуацій.

В Харківській області під час гасіння лісової пожежі неподалік від селища Наталіно Красноградського району впав вертоліт Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Варто нагадати, що людей, які постраждали в результаті падіння вертольота в Києві, рятувальникам довелося діставати з купи металу. Про це повідомляє спільнота dtp.kiev.ua публікуючи нові знімки з місця трагедії.

Так, близько сьомої ранку на Трухоновом острові в Києві розбився цивільний вертоліт. Відомо, що в результаті падіння постраждали дві людини.

Нагадаємо, падіння вертольота в Києві зняла камера.

Як повідомляв Знай.uа, в Україну летять тіла загиблих в Афганістані пілотів.

Знай.uа писав, чергова авіакатастрофа сколихнула Росію.