У вівторок, 4 вересня, в Аргентині кабіна ліфта з людьми впала в шахту ліфта. У тому числі в ліфті перебував чиновник країни.

Про це повідомляє видання Nacion.

Кабіна ліфта з людьми впала з 10-метрової висоти. В ній знаходився в тому числі міністр виробництва Аргентини Данте Сіка.

Портал повідомляє, що інцидент стався під час роботи конференції Промислового союзу Аргентини в Буенос-Айресі. Серйозних травм під час падіння пасажири ліфта, на щастя, не отримали.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Данте Сіка і ще кілька людей зайшли в ліфт і він несподівано впав з 10-метрової висоти.

Всі, хто був у ліфті в момент падіння кабіни, сильно налякалися. Деякі люди отримали удари, проте серйозно ніхто не постраждав. Зазначається також, що у міністра травм немає.

Деякими з постраждалих знадобилися знеболюючі із-за отриманих травм. Ця історія могла закінчитися набагато трагічніше, адже падаючий ліфт дивом не відтяв ногу одному із охоронців, який стояв прямо на вході в кабіну.

Раніше, навесні 27-річна телеведуча Айзат Абдисамат виявилася в смертельній пастці, після того як дефективний ліфт затиснув її ногу і поїхав нагору. Трагедія сталася на очах у трирічної дочки, яку Айзат впустила в ліфт першої, повідомляє Mirror.

Айзат поверталася з прогулянки зі своєю маленькою дочкою. Викликавши ліфт, дівчина впустила в нього свою маленьку дочку, а потім спробувала увійти сама, але двері закрилися і кабіна почала рух вгору.

Протягнувши Айзат через один поверх, ліфт зупинився, але жінка виявилася затиснута в шахті.

Нагадаємо, ліфт з людьми обірвався в популярному торговому центре. Багатьом довелося підніматися пішки до 8-го поверху.

Як повідомляв "Знай. ua", ліфт вбивця поховав відому телеведучу. Сусіди Азайт неодноразово скаржилися на несправний ліфт.

"Знай. ua" писав, що київський ліфт-убивця забрав ще одну безневинну життя. Двері стрімко закрилися, кабіна поїхала вниз і буквально підвісила тварина.