Як співається в гімні української столиці: «Як же тебе не любити, Києве мій!». І справді, Київ можна не любити у двох випадках: жодного разу не побувавши в ньому, і не до кінця оцінивши. Щоб Київ підкорив Ваше серце, для початку – підкоріть його самі.

День перший, знайомство з містом: центр і головні визначні пам'ятки
7:00-09:00 - приїзд до Києва. Як правило, знайомство з містом починається з аеропорту або вокзалу. Краще за все не керуватися фразою: «З корабля на бал» і, все ж, для початку знайти хороший варіант зупинки на час перебування в місті. Наприклад, зняти недорогу квартиру в Києві подобово, щоб і зручно, і комфортно, і затишно. Тим паче, коли вибір житла в столиці великий: від стандартних квартир до VIP-апартаментів, та й час поселення можна вибрати самостійно.
10:00-11:00 - заселення в квартиру. Вирушайте поснідати, в столиці безліч місць де можна не тільки смачно розпочати свій день, але і зробити оригінальне фото з якого почнеться ваше знайомство з Києвом.
11:00-14:00 - почніть свою прогулянку з Хрещатика, Майдану і прилеглих вулиць. Адже саме тут розташовані одні з головних київських пам'яток. Краще один раз побачити, аніж сто разів про нього почути.
14:30-17:30 - обов'язково відвідайте Києво-Печерську лавру, Софійський і Михайлівський собори.
17:30-18:00 Погляньте на Золоті ворота - одна із не багатьох споруд Київської Русі, яка збереглася до наших днів - must see, так би мовити.
18:00-19:00 Прогуляйтеся Андріївським спуском, уздовж якого розміщені цікаві заклади, лавки з сувенірами і предмети мистецтва.
19:00-20:00 Рушайте на прогулянку по Подолі - найстарішій частині міста, де можна знайти масу цікавих локацій. Назад в центр Києва повертайтеся на легендарному транспорті - київському фунікулері, який користується особливою популярністю серед туристів. Прекрасна можливість насолодитися барвистою панорамою.
21:00 Повечеряйте та насолоджуйтеся насиченим нічним життям Києва - ще одна можливість знайти улюблене місце в столиці.
День другий, відпочиваючий Київ: де відпочити від галасливого центру.
09:00-10:00 Шукаємо атмосферне місце для сніданку.
11:00-15:00 Щоб відпочити від звичного гаму мегаполіса та насолодитися спокійним Києвом - варто відправитися в Маріїнський і Голосіївський парки, ботанічні сади Фоміна і Гришко.
16:00-18:00 Різноманітні торгові центри приваблюють любителів шопінгу та розваг з усієї країни. Наприклад, в ТЦ «Dream Town» можна відвідати найбільший в Європі аквапарк «Dream Islands».
19.00 - Рушайте на прогулянку вечірнім Києвом, милуйтеся нічними ліхтарями і особливою атмосферою міста. Зробіть незвичайні знімки на тлі сподобавшись локацій, щоб наступного разу зробити колаж і порівняти, що ж за цей час змінилося.
Без сумнівів, щоб повноцінно відчути Київ - 48 годин недостатньо, але цього вистачить, щоб підкорити Ваше серце і змусити повернутися ще раз. І не забудьте купити смачний символ міста - київський торт, який традиційно привозять з міста каштанів.