Відомий український телемандрівник Дмитро Комаров показав телеглядачам Бразилію - у останньому з випусків популярного проекту "Світ навиворіт".

Відповідне відео з'явилося у ефірі 1+1.

Поїздка до Бразилії видалася насиченою екстримом, незвичайними відкриттями та небезпекою, адже телеведучий подорожував екзотичними куточками країни.

Родзинкою подорожі стала дегустація "еліксиру молодості", який приготували спеціально для Комарова. Він, звісно ж, не міг відмовитися від диво-напою, основним складом якого є "чарівна ягода".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Комарову розповіли, що британський принц Чальз регулярно вживає такі "коктейлі" і почувається прекрасно, незважаючи на солідний вік. Не гребують екзотичним напоєм і деякі зірки Голлівуду - однак їх імена місцеві жителі лишили у таємниці.

"Такий коктейль дуже поживний і дає багато енергії. А ще ми живемо довше саме тому, що регулярно вживаємо сік цієї ягоди", - розповідають місцеві жителі.

Нагадаємо, український телеведучий Дмитро Комаров під час зйомок проекту "Світ навиворіт" не раз наражав себе на небезпеку. Згадати хоча б один із останніх випадків, коли він вирішив протестувати себе на сплаві по гірській річці.

Не розрахувавши сили водного потоку він опинився на дні, "воронка" затягла ведучого, а знімальна група думала, що Дмитро вже не з'явиться на поверхні. Наблизитися до місця було нереально. Та раптом його виштовхало на повітря, Комаров вдихнув на повні легені і відтоді дуже обережно ставиться до спорту. Та це ніщо, у порівнянні із тим, що днями побачив улюбленець публіки.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ведучий програми "Світ навиворіт" на "1+1" Дмитро Комаров відправився в ризиковану подорож слідами зниклої безвісти в Амазонських джунглях британської мандрівниці Емми Келті.

Також Знай.ua писав про те, що Дмитро Комаров – один із найвідоміших ведучих України.