Про це повідомляють у прес-службі даного підприємства.

За даними "Укрзалізниці", зокрема, призначено поїзд №205 Покровськ – Харків, який буде курсувати з 6 по 11 березня. Відправлення о 9:20, прибуття в 14:49. Відправлення з Харкова о 16:35, прибуття в Покровська о 22:01.

Крім того, поїзд № 163 Київ – Харків курсуватиме 10 березня. Відправлення з Києва о 6:53, прибуття до Харкова о 13:36. У зворотному напрямку поїзд вирушить о 14:03 і прибуде до Києва о 22:19.

Нагадаємо, що Укрзалізниця пустить додаткові святкові поїзда: куди і коли.Для тих, хто планує подорожувати по Україні напередодні новорічних та різдвяних свят Укразлізниця додала кілька рейсів hyundai "Інтерсіті+". Відомо, що додаткові поїзди будуть курсувати по маршруту Київ-Харків, і в зворотному напрямку.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Укрзалізниця запустить додаткові поїзди: повний список.До Дня захисника "Укрзалізниця" вирішила порадувати українців 7 додатковими поїздами. Цю інформацію оприлюднили на офіційному сайті "Укрзалізниці". Оскільки в українців буде три вихідних, вони зможуть відправитися в подорож по найпопулярнішим напрямками.

"Знай.uа" раніше повідомляв, що куди та коли: Укрзалізниця запустить додаткові поїзди.Ще Куди та коли: Укрзалізниця запустить додаткові поїзди 08:44 21.03 Головна » Суспільство » Куди та коли: Укрзалізниця запустить додаткові поїзди Квитки на всі додаткові поїзди будуть доступні також онлайн Куди та коли: Укрзалізниця запустить додаткові поїзди На Великдень Укрзалізниця вже почала призначати додаткові поїзди. Вже зараз призначено чотири потяги, повідомили в прес-службі держпідприємства.