Путівники – відмінні помічники в подорожі Стокгольмом або будь-яким іншим місцем. Але, на жаль, вони не завжди дозволяють відчути місто, по-справжньому його дізнатися і перейнятися ним. Тому в будь-якій поїздці варто відвідувати не тільки найвідоміші пам'ятки, але і маловідомі місця.

Представляємо вам список місць Стокгольма, які обожнюють відвідувати місцеві:

Tantolunden

Якщо ви запитаєте у шведів про весну, практично кожен з них згадає про Tantolunden. Цей мальовничий парк навесні не порожніє ні на хвилину. Тут засмагають, грають у волейбол, влаштовують пікніки, займаються спортом, вигулюють собак і бігають.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Skinnarviksberget

Шведи обожнюють збиратися тут в теплу пору року. Skinnarviksberget – це оглядова площадка, з якої відкривається чудовий вид на центр міста. Ідеальний час для її відвідування – захід. В його теплих променях барвисті будиночки на острові Kungsholmen, озеро Mälaren і вежі церков виглядають чарівно.

Papercut

Це колоритний книжковий магазинчик. Він здивує вас величезним вибором самих різноманітних журналів, підручників, щоденників і навіть DVD. Тут можна придбати різні милі дрібнички, пов'язаних зі Стокгольмом, які чудово підійдуть як небанального сувеніра.

Palmyra Kebab

Це місце приваблює до себе приголомшливим фалафелем та іншими стравами. Тільки уявіть: ніжний смачний фалафель в хрусткій скоринці з необмеженою кількістю соусів і фруктів. Тут також можна спробувати кебаб, різні м'ясні та овочеві страви.

Kaffeverket

Смачний хороший кави в Стокгольмі знайти дуже просто. Але серед місцевих популярністю користується саме кав'ярня Kaffeverket. Заклад знаходиться недалеко від центру, але його не відвідують натовпи туристів. Це місце, в яке шведи обожнюють заходити перед роботою, щоб насолодитися відмінним кави і поговорити з милими бариста.

"Знай.uа" вже писав про цікаві і маловідомі локації Сан-Франциско

Читайте також: гід по маловідомих та нетипових місцях Будапешта

Нагадаємо: на які подорожі варто зважитися в 2019 році