Відома мальтійська авіакомпанія анонсувала вражаючий розпродаж. На честь Дня святого Валентина вона продає неймовірну кількість квитків за дуже низькою вартістю, а саме – 500 тисяч квитків від 24 євро в одну сторону. Акція поширюється на різні напрямки, в тому числі, і з України. Наприклад, квитки з Києва на Мальту можна придбати всього за 59 доларів туди і назад.

Компанія Air Malta була створена в 1973 році. Вона здійснює рейси по країнах Європи і в Північну Африку. Компанія базується в Міжнародному аеропорту Мальта. Флот складається з 8 літаків Airbus A320 i A319.

Авіакомпанія Air Malta здійснює рейси в Україну один раз на тиждень – кожну п'ятницю. З квітня 2019 року кількість рейсів збільшиться. Перельоти будуть здійснюватися двічі на тиждень – кожного вівторка і п'ятниці (суботи).

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Розпродаж має такі умови:

  • квитки за спеціальною вартістю можна придбати з 11 по 18 лютого 2019 роки;
  • знижка поширюється на квитки за тарифом Go Light, вона не поширюється на збори і податки;
  • період подорожей – з 11 лютого по 30 червня 2019 роки;
  • акційна пропозиція діє на перельоти виключно з ручною поклажею.

Де придбати акційні квитки

Авіаквитки за маршрутом Київ-Мальта і по інших напрямках можна придбати на офіційному сайті компанії Air Malta. Підібрати цікаві варіанти і вибрати відповідний рейс можна з використанням опції Find the Best Fare. Вона відкриває сторінку з календарем цін. Це допоможе знайти найдешевший і оптимальний варіант.

Раніше портал "Знай.uа" писав: варіанти подорожі на День святого Валентина в екзотичні країни для тих, хто хоче уникнути банальності

Читайте також про маловідомі і цікаві місця Сан-Франциско, в яких можна насолодитися атмосферою міста і уникнути скупчення туристів

Нагадаємо: пізнавальні онлайн-курси для мандрівників, які допоможуть підготуватися до поїздки і розширять кругозір