У багатьох людей День закоханих асоціюється з Парижем, Венецією і Мальдівами. Якщо ви вважаєте ці варіанти надто банальними, вам варто піти нестандартним шляхом.

Ми приготували для вас список екзотичних місць, від яких ви і ваша друга половинка будете в захваті

Бразилія

Це країна запальних і пристрасних танців, приголомшливих пляжів і білих дюн. Якщо хочете зізнатися у своїх почуттях, зробіть це на березі річки Калькойн на заході сонця. Кожного вечора барвисті птахи прилітають сюди на ночівлю. Вони масово сідають на дерева, немов забарвлюючи гілки в червоний колір.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Якщо ви хочете вразити свою половинку, варто відправитися у круїз по Амазонці. Ви зможете стати свідками чарівного явища – зустрічі жовтих річок Салимоеш і темних вод Ріу-Негру.

Андорра

Хто сказав, що на День святого Валентина потрібно відправлятися тільки в теплі країни? Відмінною альтернативою стане зимова казка в Андоррі. Ви можете насолодитися активними видами спорту та весело провести день, а після – залишитися на нічліг в справжнісінькому голку зі снігу та льоду. Чим вам не екзотика? Якщо хочете розслабитися, вирушайте в термальний центр Caldea.

Японія

Одне з найромантичніших місць країни – підніжжя гори Фудзіяма. Ви можете споглядати, як велична вершина гори ховається в хмарах. Для романтичної прогулянки чудово підійде так звані П'ять озер Фудзі. Варто також покататися на човні по річці Кавагуги, звідки відкривається захоплюючий вид на засніжені гори.

Занзібар

Кришталево чиста вода блакитного кольору, широкі піщані пляжі з білим піском і відсутність людей перенесуть вас у чарівну казку. Тут знаходиться дивовижне місце – острів Мнемба, який вважається одним з найромантичніших місць планети. Якщо хочете активностей, насолодіться снорклінгом і дайвінгом, досліджуючи дивовижні коралові рифи.

"Знай.uа" вже писав про те, куди поїхати на День святого Валентина в Україні

Читайте також: 5 міст, які варто відвідати на День закоханих

Нагадаємо: куди втекти на День святого Валентина за 5 євро