Якщо ви хочете відправитися в подорож до Берліна, у нас для вас є чудова новина. Завдяки лоукостерам і їх низькими тарифами ви можете поїхати в Німеччину вже цієї весни. Подорож вийде дуже бюджетною.

Лютий – відмінний час для планування поїздки на квітень. У вас є достатньо часу, щоб завершити всі необхідні справи, купити потрібні речі і гарненько підготуватися до подорожі. А з іншого боку – вам не доведеться довго чекати. Вже зовсім скоро ви будете в колоритному та захоплюючому Берліні.

Угорська компанія Wizz Air пропонує квитки на рейс зі Львова до Берліна всього за 18 євро туди-назад. Спеціальна пропозиція для учасників клубу Wizz Discout Club. Вартість участі у клубі гарантовано себе окупає - воно регулярно дарує знижки. Для всіх інших ціна теж дуже приємна – від 30 євро в обидві сторони.

А ірландський лоукост Ryanair пропонує квитки на переліт з Києва в Берлін прямим рейсом за 49 євро туди і назад.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Приклади бронювання:

  • Львів – Берлін - Львів - (17.04.2019 - 29.04.2019) – 18 євро (для учасників Wizz Discout Club).
  • Львів-Берлін-Львів (15.04.2019 - 29.04.2019) – 30 євро
  • Київ-Берлін-Київ (01.04.2019 - 05.04.2019) – 49 євро

Квитки за вказаною вартістю дають вам право провезення ручної поклажі в літаку. Зверніть увагу, що правила нещодавно змінилися. Тому вам потрібно бути дуже уважними.

Придбати квитки можна на офіційних сайтах авіакомпаній Wizz Air і Ryanair, а також за допомогою сервісів Kiwi.com і Skyscanner.com.

Раніше портал "Знай.uа" вже розповідав про те, що доїхати з України до Європи автобусом і повернутися назад можна всього за 38 євро

Читайте також: 5 порад для тих, хто вперше відправляється на Кіпр (куди краще їхати, як вибрати житло, що слід взяти з собою)

Нагадаємо: гід по маловідомих і цікавим місцям Сан-Франциско, в яких ви точно не зустрінете натовпи туристів з фотоапаратами