Іспанська авіакомпанія Vueling анонсувала розпродаж. Очікувалося, що 88 тисяч квитків будуть продані за низькою вартістю – від 16.9 євро. Але в системі бронювання лоукосту можна знайти ще дешевші квитки – від 9.9 євро.

Vueling – іспанська бюджетна авіакомпанія, яка є другим за величиною перевізником країни. Вона була створена в 2004 році. Зараз лоукостер здійснює польоти в 38 країн Європи, Африки та Азії. Основний аеропорт розташований в Барселоні – аеродром Ель-Прат. Повітряний флот Vueling складається з 102 літаків Airbus різних модифікацій. Компанія здійснює регулярні рейси з Києва до Барселони, а також сезонні рейси в Рим.

Найдешевші квитки доступні на перельоти по Іспанії, а також на подорожі з Іспанії в Європу і назад. Наприклад, рейс з Кракова в Барселону туди-назад коштує 34 євро, квитки на маршрутку Ібіца – Валенсія продаються по 9.9 євро, а з Києва до Барселони можна долетіти від 84 євро.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Розпродаж має такі умови:

  • акція діє до 31 січня включно;
  • кількість квитків за спеціальною вартістю обмежена – 88 тисяч;
  • знижка поширюється на подорожі з 11 лютого до 31 травня 2019 року, але на сайті компанії можна знайти недорогі квитки на інші дати.

Акційні квитки доступні на перельоти за базовим тарифом компанії, який передбачає провезення 2-х одиниць ручної поклажі загальною вагою до 10 кілограмів. Придбати їх можна на офіційному сайті компанії Vueling або на сервісах Kiwi, Skyscanner.

Портал "Знай.uа" вже писав про запальні карнавали, кінофестивалі та інші яскраві події, які проходитимуть у лютому в Німеччині, Італії і Франції

А також про про подорож до Болагариї і про те, чим можна зайнятися в маленькому і затишному містечку Мелник

Нагадаємо: куди поїхати на День святого Валентина зі своєю другою половинкою. Середньовічні замки, тунель кохання та інші романтичні місця, які відмінно підходять для визнання в трепетних почуттях