Якщо ви готуєтеся до подорожі і думаєте, на чому можна було б заощадити, у нас для вас є чудові новини. Ми поділимося з вами 6 способами, які допоможуть заощадити на поїздці на житло

1. Hotelscombined – це сервіс, на якому можна порівняти ціни на певний готель серед усіх сайтів, на яких можна забронювати номер. Іноді ця різниця несуттєва – всього кілька євро, наприклад. А іноді сума може досягати і 10 євро, що вже є приємною економією.

2. Іноді буває так, що подобається конкретний хостел або готель. Ви заходите, на сервіси на зразок hotelscombined і бачите, що залишилися лише номери люкс. Це зовсім не говорить про те, що всі інші номери дійсно заброньовані. Перевірте їх наявність на інших сайтах. Наприклад, на тому ж booking.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

3. Завжди перевіряйте вартість номера на офіційному сайті готелю. І краще бронюйте безпосередньо. Це діє не завжди, але все ж порівняти ціни варто. Іноді різниця у вартості дійсно глобальна. Це стосується і всіма улюбленого booking.com. Іноді тут виставлені номери готелів, вартість яких істотно вища, ніж на офіційних сайтах. Якщо говорити про київські готелі, то різниця може досягати і 1000 гривень.

4. Постійно моніторте інформацію і шукайте акції. Практично всі сервіси час від часу дарують вражаючі знижки на певні готелі.

5. Cometravel – сервіс так званих last minute пропозицій. Тут можна знайти готелі, бронь на які була відхилена в останній момент. Іноді трапляється так, що хтось забронював номер, але в останній момент змінилися плани або виникли непередбачені обставини, і поїздку довелося відкласти або скасувати. Часто у таких ситуаціях плата за бронювання не повертається. І щоб повернути хоча б частину цієї суми, мандрівники перепродують свою бронь з істотною знижкою.

6. Airbnb – всі люблять цей сервіс за те, що тут можна знайти затишну і круту квартиру за дійсно привабливою вартістю. Але не всі знають про те, що тут виставляють і невеликі готелі. При їх пошуку потрібно бути уважним. Адже у списку пропозицій відображається не готель, а окремі номери. Кожному номеру – окрема сторінка. Іноді навіть назва номера не зазначено. При цьому, вартість на них може бути вдвічі менше, ніж на інших сайтах. Спробуйте пошукати невеликі готелі на airbnb не по назві, а по розташуванню на карті. Адреси завжди можна знайти в Інтернеті.

Ці способи дійсно можуть допомогти заощадити на житлі в подорожі. А значить, ви зможете більше витратити на розваги або зможете збільшити тривалість відпустки.

"Знай.uа" вже писав про те, де шукати житло в подорож

А також про те, як не зганьбитися при виселенні з готелю, і що можна забирати з собою

Нагадаємо: безкоштовне житло в подорожі, альтернатива каучсерфінгу