Початок року – відмінний час для того, щоб подумати про свою кар'єру. Швидше вирушайте на стажування за кордон! Це подарує вам безцінний досвід, нові можливості і цінні знання.

Стажування для дослідників в Канаді

Чудова можливість для дослідників і вчених. Для участі необхідно бути студентом магістратури або PhD, а також мати ідею власного дослідження. Саме її ви і будете покращувати в період перебування в університеті Квебека. Тема – природничі науки і технології. Учасники стажування будуть отримувати стипендію.

Стажування для дослідників в США

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Завдяки програмі Study of the U. S. Summer Institutes вчення-американисты і дослідники можуть взяти участь у стажуванні в США, яка триватиме півтора місяці. Учасники будуть відвідувати американські академічні установи. Є лише одна умова – мати досвід наукової роботи за однією з спеціальностей (наприклад, сучасна американська література, міжнародна політика США, журналістика та медіа, американська культура та інші).

ООН

Якщо вас цікавлять питання міжнародної політики та дипломатики, чому б не попрацювати в найвідомішій і найпрестижнішій міжнародній організації. Для участі необхідно бути студентом останнього курсу бакалаврату, магістратури або PhD, а також володіти англійською або французькою. Приймають також випускників, які закінчили університет менше року тому. Стажування триває від 2 до 6 місяців. Обсяг роботи залежить від того, наскільки глибоко ви готові в неї зануритися. Зверніть увагу на те, що дана стажування не оплачується.

Google

Стажування Google проходять по всьому світу: від Тель-Авіва до Дубліна. Спеціальності теж різні: від розробки софта до продажу. Багато актуальні стажування розраховані на 3 місяці влітку 2019 року. Вони підходять для студентів бакалаврату та магістратури. Компанія вирішила вам допомогти і навіть підготувала інструкцію про те, як скласти резюме та подати заявку.

Facebook

Якщо ви не уявляєте своє життя без соціальних мереж або просто мрієте стати частиною всесвітнього проекту, вирушайте на стажування в Facebook. З учасниками буде займатися ментор. Ви зможете вивчити всі процеси, які відбуваються всередині компанії (у рамках спеціальності). Крім того, у вас є можливість залишитися тут на постійну стабільну роботу. Стажування проходять по всьому світу за різними спеціальностями: від бізнес-аналітики до маркетингу.

Європейська комісія

Випускники університетів можуть відправитися на 3-5 місяців в досить серйозне установа – Європейську комісію. При цьому вони будуть отримувати стипендію, розмір якої становить 1120 євро. Для участі необхідно володіти однією з робочих мов Єврокомісії (французька, німецька, англійська), мати диплом про вищу освіту і бажання покращити свої професійні навички. Стажування проводиться двічі на рік. Старт: 1 березня та 1 жовтня.

"Знай.uа" писав про найкращі освітні, молодіжні і стажирувальні програми та навчання за кордоном

А також про нові правила вступу до ВНЗ

Нагадаємо: українка здала ЗНО на 600 балів і відправилася підкорювати Кембридж