Пошук житла – неймовірно важлива складова підготовки до подорожі. Від нього залежить, наскільки комфортно ви будете почувати себе в поїздці. Це місце, де ви будете спати, відпочивати, їсти і приймати душ. Можливо, житло виявиться настільки затишним, що вам захочеться провести тут цілий вечір.

Ми розповімо про те, де ж знайти комфортне, затишне, практичне, стильне і недороге житло для поїздки. Представляємо вам список сервісів для пошуку готелів, хостелів, апартаментів, квартир, готелів, вілл і інших видів житла.

Booking – цей сервіс вже вважається класикою. На сайті представлено безліч готелів по всьому світу. Якщо готель – те, що ви шукаєте, то цей сервіс ідеально вам підійде.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Airbnb – сервіс, який полюбили мандрівники з усього світу. Родзинкою сервісу є те, що тут виставлені квартири від власників – жодних посередників і переплат. Завдяки цьому сайті можна знайти круту і недорогу квартиру, яка буде істотно дешевше номера в готелі. Але звертайте увагу на загальну суму. Нерідко в неї входять туристичний збір або плата за прибирання.

Hostelworld – сервіс, який спеціалізується на кемпінгах та готелях. Іноді тут можна знайти класний кемпінг де-небудь у Європі всього за 5-10 євро. Зверніть увагу на те, що під час бронювання з карти знімається часткова сума. Залишок необхідно внести на місці.

Agoda – ще один популярний сервіс для пошуку готелів.

Hotels – зручна альтернатива традиційного Booking. Тут можна знайти готель в самому центрі європейського міста по дуже привабливій вартості.

Homeaway – зручний сервіс, на якому можна знайти приватний будинок, квартиру або віллу.

Tripping – агрегатор для пошуку додому і апартаментів.

Кожен з цих сервісів має свої переваги. Вони стануть вірними помічниками в плануванні довгоочікуваного або спонтанного подорожі.

"Знай.uа" писав про види хостелів та їх особливості

А також про те, що можна приготувати на сніданок у подорожі

Нагадаємо: чому капсульні готелі стали популярними