З сайту Ryanair зникла продаж квитків на рейсы з Києва в Грецію, решта 4 нових рейсу поки діють в повноцінному режимі.

Про це повідомляє ТСН.иа.

З квітня компанія Ryanair повинна була двічі на тиждень здійснювати рейси в грецьку столицю Афіни. Але продаж квитків чомусь був припинений.

Про це свідчить інформація сайту продажу квитків перевізника.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

У листопаді 2018 року маршрут був анонсований в числі п'яти нових напрямів з київського аеропорту Бориспіль на 2019 рік. Рейс на Афіни значиться в списку доступних напрямків, проте немає можливості вибрати дату.

Продаж квитків на чотири нових маршрути з Києва в Манчестер, Пафос, Софію і Дублін ведеться в колишньому режимі.

Прес-служба Ryanair з приводу закриття продажу квитків на авиарейсы з Києва в Афіни поки нічого не повідомляє.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 2018 рік став для України рекордним за кількістю скасованих або перенесених авіарейсів, зіпсованих нервів пасажирів і нових скандалів, як з перевізниками, так і з туроператорами. За даними компанії AirHelp, яка займається поверненням компенсацій за зірвані авіарейси, тільки за підсумками першого півріччя, сумарний розмір компенсації, яку авіакомпанії повинні виплатити українським мандрівникам, становить 2 млн євро. А це майже втричі більше, ніж подібних випадків було в 2017 році.

Як повідомляв портал "Знай.uа", пасажирський лайнер перервав політ за маршрутом Сочі – Москва і екстрено сів у Воронежі через бешкету пасажири бізнес-класу. Як виявилося, бешкетував відомий російський хокеїст Олег Саприкін.

"Знай.uа" писав, що поліцейські затримали пасажира рейсу Москва - Ростов-на-Дону за те, що він курив на борту літака і вдарив бортпровідника, який зробив йому зауваження. В чергову частину лінійного відділу МВС РФ в аеропорту Платова повідомили, що екіпажу літака рейсу Москва - Ростов-на-Дону, необхідна допомога поліцейських. Командир повітряного судна заявив прибув наряд, що один з пасажирів під час польоту курив. Він також використовував нецензурну лексику і вдарив бортпровідника, який зробив йому зауваження.