Бонн – атмосферне німецький місто, про яке багато хто чув і який мало хто відвідував. Протягом 41 року в 20 столітті він був столицею Німеччини, і він як і раніше відіграє важливу роль для країни. Тут розташовані міжнародні офіси і важливі державні інститути країни. Місто є центром для ООН в Німеччині.

Багато туристів не вважають Бонн важливим для відвідування, але ми доведемо вам протилежне.

Цвітіння сакури

Бонн став популярним завдяки квітучому тунелю, фотографія якого була викладена в Instagram і дуже швидко розлетілася по всій мережі. Казкову алею з чудовим кольором рожевих пелюсток можна побачити на вулицях Heerstraße і Breite Straße. Зазвичай сакура починає цвісти в середині весни. До речі, в цей же час по всьому місту зацвітають магнолії і яблуні, що перетворює його в справжню казку.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Рай для музикантів

Бонн – батьківщина відомого композитора Людвіга ван Бетховена. У 1893 році будинок його сім'ї перетворили на справжній музей. Саме тут зібрана найбільша в світі колекція речей Бетховена. Тут також можна послухати живу інструментальну музику.

Старовинна архітектура

Туристам обов'язково варто відвідати безліч визначних пам'яток старого міста: Католицьку церкву Ісуса Христа, Вежу Штернтор, Стару ратушу, Головпоштамт і памятник Бетховену, Фонтан-обеліск, Боннський кафедральний собор, Католицьку церкву святих Йоханнеса і Петруса.

Боннський університет

Це один з найстаріших університетів Німеччини. Його може відвідати абсолютно будь-який бажаючий. Тут навчалися Ніцше, Маркс, Гейне, Хабермас, Вільгельм ІІ і Бетховен. Будівля університету заворожує яскравим кольором і величним фасадом.

Музейний квартал

Неподалік від головної площі міста розташований музейний квартал. Тут можна долучитися до культури, сучасного мистецтва, історії, зоології і багато чому іншому.

Рай для любителів желатинових ведмедиків

Саме у Бонні розташований перший і найбільший магазин Haribo. Тут продають десятки видів мармеладу з приголомшливим смаками: від веганских суфле до лакриці. Тут також представлена сувенірну продукцію з легендарними ведмедиків Гаммі.

Долина Ар і величний замок

Усім відомо, що рейнська долина славиться своїми замками. Вона виглядає так, ніби кожен пагорб прикрашає стара будівля. А долина Ар – ідеальне місце для любителів вина. Тут можна насолодитися знаменитими Піно Нуар і Weissherbst.

Бонн неодмінно сподобається романтикам. Серед туристів користуються популярністю такі розваги: прогулянки на велосипедах, пікніки, катання на човнах, йога. Ідеальне місце для цього стане парк Freizeitpark Rheinaue. На набережній Рейну можна погодувати качок, поміркувати про життя, помріяти або зізнатися другій половинці в любові.

Портал "Знай.uа" вже писав: 5 доказів того, що Дубай - місто майбутнього

Читайте також: подорож на Камчатку в картинках

Нагадаємо: досвідчені мандрівники назвали найкращі місця для зустрічі Нового року