Портретний і travel-фотограф Маша Кушнір поділилася в мережі приголомшливими фотографіями з подорожі на Камчатку. Її найяскравіше враження – це космічна зачаровує природа. В одній поїздці можна помилуватися косатками в Тихому океані, забратися на висоту 2000 метрів, щоб побачити черговий вулкан, і погуляти по лугах Вачкажца.

Коли Маша піднімалася на борт літака, вона думала про те, що старанно намагалася вилетіти з Росії. Її бентежили похмурі обличчя, розбиті дороги та похмуре небо. Але одного разу вона зрозуміла, що ніколи не розглядала країну з точки зору туриста. Камчатку хотіли відвідати її друзі, і вона з чоловіком вирішили скласти їм компанію.

З допомогою турфірми був створений ідеальний маршрут. У подорожі гармонійно поєднувалися активний і пасивний відпочинок. Компанія друзів відвідала безліч дивовижних місць. Дев'яти днів цілком вистачило для того, щоб закохатися в Камчатку і захотіти сюди повернутися.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Друзі взяли в подорож безліч одягу та інших речей, адже вони не уявляли, що готує для них суворий клімат. Погода тут стрімко змінюється. І мандрівники зрозуміли це в перший же день – коли вони вирушили на пляж, раптово почався дощ.

Пляж вразив і зачарував усіх. Це 60-кілометрова берегова лінія з чорним вулканічним піском. Маша ніяк не могла повірити в те, що вона знаходиться в Росії, а не де-небудь в Ісландії.

Кушнір і її друзі намагалися увібрати в себе кожне місце. Вони з захопленням насолоджувалися кожним днем. Їх можна зрозуміти, адже з поїздки вони привезли приголомшливі знімки з неповторною атмосферою.

Портал "Знай.uа" писав про те, де і коли можна побачити північне сяйво

Читайте також: топ-5 пізнавальних подкастів для мандрівників

Нагадаємо: 25 кращих астрономічних фотографій року