Киянам є, чим пишатися. Відео про нашу прекрасну столицю з'явилося на популярному американському YouTube каналі PassportHeavy, де Київ був названий обов'язковим до відвідування містом. Популярні тревел-блогери на відео розповідають, як їм сподобалося відпочивати в столиці. Мандрівники розповідають, що місто залишає незабутнє враження, і є найбільш недооціненим містом. Зокрема, мандрівник Юбріль Агоро каже, що столиця України справила на нього позитивне враження.

Блогери сказали, що Україна несправедливо вважається країною застарілою і нібито з дуже поганою інфраструктурою – це "і поруч не валялося" з істиною. Мандрівники зазначають, що у Києві є багато цікавих місць, обов'язкових для відвідування. На відео детально показані ті розваги і пам'ятки, які може запропонувати прекрасний місто каштанів вдень і вночі. Крім того, американці залишилися задоволені цінами та якісним інтернетом, який буквально "літає". Висновок мандрівників: хто не був у Києві – той дуже багато втратив у своєму житті.

PassportHeavy проект, створений в 2016 році мандрівником Юбрилем Агоро. Головна мета Юбріля і його команди — розповісти про те, як подорожувати по світу в своє задоволення і ламати стереотипи про різні країни.

Нагадаємо, під Києвом влаштують ворожіння на Андріївські Вечорниці.

8 і 9 грудня Древній Київ у "Парку Київська Русь" запрошує приєднатися до захоплюючих Андріївських вечорниць і провести вихідні в чарівній атмосфері Середньовіччя. Смачні страви на відкритому вогні, тепла корчма і стародавні ворожіння, прогулянки на конях та стрільби з лука, музеї та експозиції, польоти на канатному спуску і цікаві сувеніри – все це і навіть більше чекає гостей протягом двох днів.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

"Знай.uа" писав, що доля Поштової Площі вирішена – на киян чекає великий сюрприз.

Нагадаємо, скажіть світу "так" – і вирушайте з 10 друзями в мандрівку. Відома авіакомпанія проводить привабливий конкурс.

Відома авіакомпанія Lufthansa проводить дуже цікавий конкурс під назвою SayYesToTheWorld. Переможець стане щасливим володарем квитків для 11 осіб на приголомшливе подорож туди і назад. Це говорить про те, що в поїздку він може взяти з собою 10 чоловік! Що може бути краще, ніж відправитися за кордон в чудовій компанії? Ми повідомляли, що потрібно для участі в конкурсі.