Якщо ви думаєте, що єдине, що можна подивитися в Ужгороді, - це сакури, ви помиляєтеся. Це містечко закохає вас у себе своєю приголомшливою європейською атмосферою і вишуканою архітектурою. У переддень Нового року місто перетворюється – його огортає сніг, прикрашають мерехтливі вогники і святковий декор. Завдяки цьому святкування Нового року в Ужгороді стане незабутнім. Ви відвідаєте різні пам'ятки, помилуєтесь старовинними храмами і насолоджуйтеся запальними розвагами.

Як відзначити Новий рік в Ужгороді: пішохідні прогулянки

Якщо ви хочете як слід познайомитися з містом, вам варто відправитися на прогулянку. Ви будете зачаровані стародавньою архітектурою і величним духом міста. Під час свят він тут як ніколи сильний. Обов'язково відвідайте австро-угорську частину міста і єврейський квартал, а також помилуйтеся римо-католицькими храмами.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Показати ще

Де зустріти Новий рік в Ужгороді: екскурсія в замок

В Ужгороді розташований один з найдавніших замків України. Він манить своєю могутністю, величчю і цікавим наповненням інтер'єру. Він височіє на Замковій горі, і з нього відкривається чудовий вид на столицю Закарпаття. І сам замок видно з будь-якого куточка міста. Вам обов'язково варто відвідати під час новорічних канікул. У замку неодноразово проводилася реконструкція. Зараз він являє собою ренесансна споруда, до якого веде дерев'яний міст на опорах. Замок здивує вас унікальним криницею в скелі, каплицею і різними таємницями, які ховаються в його стінах.

Новорічна ніч в Ужгороді: ресторани

Одним з найбільш популярних варіантів святкування є похід в ресторан. Багато заклади пропонують розважальні програми зі смачними стравами, напоями та розвагами. Серед місцевих жителів і туристів популярністю користуються такі ресторани і кафе: Олд Континент, Штефаньо, Банош, Чарда, Деца у нотаря, Ужгородський замок, Кухня та інші.

Ужгород порадує вас найрізноманітнішими варіантами розваг: від спокійних прогулянок атмосферних вулицями до яскравого і гучного святкування закладі.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, як відзначити Новий рік у середньовічному Львові

А також про традиції святкування Нового року в Києві

Нагадаємо: інформаційні подкасти для мандрівників