Досвідчені мандрівники хочуть проводити час в поїздці не тільки задоволення, але і з користю. Чому б вам не взяти з них приклад? Ми підготували для вас список з 4 цікавих подкастів, які допоможуть зайняти себе в дорозі і розширять ваші знання про ті чи інші речі.

Travel MBA

Це спільнота тих, хто створює і розвиває бізнес в режимі онлайн. Він не прив'язаний до певної локації. Головна формула подкасту – бізнес + подорожі. Він допоможе вам дізнатися, як працювати в подорожах і як створити онлайн-бізнес, який не потрібно буде ставити на паузу, коли ви відправляєтеся в поїздку. Ви навчитеся жити і працювати без прив'язки до конкретного місця. В подкасті експерти розповідають про блогінг, криптовалютах, стартапи, різних сервісах і управлінні бізнесом на віддаленій основі. І все це в контексті подорожей. Цей подкаст створений для тих, хто мріє знайти роботу мрії і безперервно подорожувати.

Monocle 24: The Urbanist

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Цей подкаст від відомого британського журналу Monocle має урбаністичне напрямок. Кожен випуск присвячений певній країні або місту. Теми неймовірно різноманітні: будівлі Барселони, центральний вокзал Гельсінкі, розвиток криміналу в різних населених пунктах і багато іншого. Користувачам доступні вже близько 130 випусків.

Иммигранткаст

Цей подкаст нагадує затишну дружню посиденики з друзями. Тут вам розкажуть про життя в Лондоні, Нью-Йорку, Берліні та інших містах. Автори випусків емігрували з пострадянських країн в Америку і Європу. Вони не з чуток знають, як тут влаштовано життя. Хлопці не тільки діляться лайфхаками, але і розповідають про свої враження про життя на новому місці. Автори розповідають, що тут харчуються, чим займаються у вільний час і навіть як сортують сміття. Іноді гостями стають люди, які діляться своїм досвідом і розповідають про переїзд. Все це подається в невимушеній формі.

Навколо Лондона за 40 кроків з Костянтином Пинаевым

Це ідеальний подкаст для тих, хто збирається поїхати в Лондон або просто цікавиться життям британців. Досвідчений гід Костянтин Пінаєв у кожному з випусків спілкується з жителями Лондона, переважно російськомовними. У серії випусків він ділиться знаннями про те, як створити і розвивати бізнес в Лондоні. В якості прикладу – запуск цього подкасту. Ці випуски будуть корисними для тих, хто хоче відкрити свою справу закордоном.

Дані подкасти – відмінний варіант для того, щоб з користю провести час у дорозі або в подорожі.

Портал "Знай.uа" вже писав про цікаві подкасти для мандрівників

А також про те, як відзначити Новий рік в Парижі

Нагадаємо: найкращі астрономічні фотографії року