У Лондоні існує кілька розкішних ресторанів і кафе, які дозволять туристам відчути себе особою королівської крові або ж персонажем захоплюючої чарівної казки. У цих закладах ви зможете не тільки чудово провести час, а й помилуватися відмінним інтер'єром, насолодитися вишуканими стравами.

Аристократичні ресторани Лондона

Бутік-готель Artist Residence London

Artist Residence London - маленький і неймовірно стильний бутик-готель, який розташувався в двох кілометрах від центру міста. У 10 хвилинах ходьби знаходяться лондонська станція метро Вікторія, однойменний вокзал і набережна легендарної Темзи. До послуг гостей - сучасні затишні номери з кондиціонерами, швидкісним Wi-Fi і телевізорами з плоским екраном. Всі ці атрибути гармонійно поєднуються з дерев'яним паркетом і вишуканою вінтажній меблями. У готелі розташований ресторан Cambridge Street Kitchen, в якому подають відмінні страви, а також тенісний корт.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Показати ще

Кафе-чайна Sketch

Цей милий заклад з казковим інтер'єром розташоване в особняку 18 століття. Місцеві жителі і туристи приходять сюди на традиційне англійське чаювання. А вечорами атмосферна лаунж-зона перетворюється в коктейль-бар. Фішка Скетчу – чарівний ляльковий інтер'єр, виконаний в ніжних відтінках рожевого. Розкішні меблі відмінно гармонує зі стильними принтами на стінах. Вас чекає смачна їжа і відмінне обслуговування персоналу. Завдяки ефектній подачі гості ресторану зможуть не тільки порадувати свої смакові рецептори, але отримати естетичну насолоду.

harry's Dolce Vita

Дивно, але в Туманному Альбіоні можна насолодитися і приголомшливою сонячної Італією. І все це завдяки яскравому закладу harry's Dolce Vita. Тут подають чудові блюда традиційної італійської кухні. Дизайн ресторану виконаний в стилі гламуру 50-60-х років двадцятого століття. У ньому поєдналися південна чарівність, м'яке світло і мінімалізм. Заклад приваблює туристів розслабленою заспокійливою обстановкою у стилі "дольче віта".

Elizabeth Street

Elizabeth Street порадує гостей акуратними милими будиночками і красивими кафе. Фасади будівель, які обвивають квіти, створюють казкову атмосферу. Місцеві жителі називають це місце вулицею закоханих. І це цілком зрозуміло, адже вона неймовірно красива і романтична. Візитна картка Elizabeth Street – салон Peggy Porschen Cakes. Тут ви можете насолодитися чудовими кондитерськими виробами, які виглядають як справжні витвори мистецтва. Обов'язково спробуйте мафіни і печиво, прикрашений ніжними марципановими квітами. В цьому місці багато лондонські закохані пари замовляють торти і випічку на весілля.

Pennethorne's Bar

Цей бар відомий своїм чудовим стриманим інтер'єром, величними стелями, відмінною кухнею і обслуговуванням вищого рівня. Оформлення залів продумано до найдрібніших деталей. Це місце чудово підходить для усамітнення з коханою людиною, розмови з одним або для яскравого вечора в компанії близьких друзів. Тут готують відмінні коктейлі, тому нудьгувати вам не доведеться. Неподалік від бару знаходиться музей Сомерсет-хаус, який входить до двадцятки найбільш відвідуваних музеїв світу.

Кращі ресторани Лондона дозволять вам відчути себе справжніми аристократами!

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про те, чому Лондон варто відвідати саме восени

А також про те, де недорого відзначити Новий рік

Нагадаємо: тревел-гід по Глазго, культурному центру Шотландії